Jó ötlet ebben az esetben a vacsora?
A kedvesemet meg szeretném lepni egy éttermi vacsorával valentin nap alkalmából. Annyit kell tudni róla, hogy jelenleg nem áll túl jól anyagilag, tehát ő nem engedhetné meg magának sajnos. Ezért gondoltam, így mindkettőnk ajándéka lenne.
Viszont felmerült bennem, lehet hogy kellemetlen lesz neki?
30/N
Sztem nincsen vele semmi baj sem. En ismerem ezt a helyzetet mert a volt parommal is ugyanez volt mint most veletek, en alltam jobban anyagilag (pl. nyaron balatonra utaztunk mert en akartam vele lenni, kikapcsolodni, és nem a megszokott kornyezetben es mindent en fizettem, MINDENT) Elöször huzta aszáját, mert nyilván nem tetszett neki a dolog, h egy csaj fizesse az egeszet, de aztan belatta.
Ha vacsizni mentek, akkor sem kell a legpuccosabb helyre menni sztem, egy szolid, romantikus helynel nincs is jobb:)
Egyszerű kis étteremre gondoltam, nem fényűző helyre.
Talán megérti, hogy ezt nem csak ő kapja, hanem én is. :-)
Szerintem megalázónak fogja érzeni. Ilyenkor a pasinak kellene a nőt étterembe vinni, nem forditva.
Szerintem vásárolj be, főzd meg neki a kedvenc ünnepi ételét - ne hozd kellemetlen helyzetbe mások elött.
Másik lehetőség: talán kérdezd meg tőle, mit szólna hozzá.
Kb. 2 naponta találkozunk, akkor mindig meglepem ebéddel/vacsorával, így ebben nem lenne semmi különleges.
Megkérdezem majd tőle, mit szólna hozzá, ha nem szeretné, természetesen megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!