Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a volt barátom a szakításunk után 1 évvel olyan jeleket ad, amiből arra következtetek, hogy megbánta h elküldött és újra velem szeretne lenni?

Figyelt kérdés

A történethez az tartozik hozzá, hogy ebben az 1 évben egyáltalán nem beszéltünk, és a jeleket sem közvetlen kapom tőle. Közösségi oldalon a kiírásai alapján, illetve a nővérével folytatott chatelésből gondolom, mivel az utóbbi időben sokat beszélgetek vele, szinte mindig rám ír... 3 éves kapcsolat volt a miénk, és sajnos nem szépen ért véget. A családom sosem támogatta ezt a kapcsolatot, sőt a végén már tiltottak tőle, de szerettem őt nagyon és nem érdekelt semmi más... :( Őt mindig nagyon bántotta, hogy a családom nem fogadja el, és persze engem is. A szakításhoz sok probléma vezetett, amit ő már nem akart megoldani és jobbnak látta ha elválnak útjaink. Úgy gondolom, hogy amikor kimondta h legyen vége, akkor már nem szeretett, ezt sajnos több tettével is igazolta. Nagyon nehéz volt elfogadnom, hogy vége lett, de nem tudtam mást tenni. Azóta megismerkedtem jó pár sráccal már, de egyik sem tudott igazán megfogni. Már pár hónapja abban a helyzetben vagyok, hogy újra rengeteget gondolok rá és érzem h még mindig nagyon szeretem csak eddig elfojtottam magamban ezt az érzést, hogy tovább tudjak lépni. De mióta tudom, hogy valami megváltozott benne még rosszabb a helyzetem... teljesen tanácstalan vagyok, mert legbelül érzem h akarom őt, de ugyanakkor rettentően félek h újra csalódnom kell benne és persze a családomtól is... Ki is tagadnának a családból ha újra kezdeném vele és nagyon félek ettől a konfliktustól... :(( Azt szeretném megtudni, h mi a véleményetek a helyzetről? Miért gondolhatta meg magát? Tudom h volt egy-két lánnyal dolga, de azok nem működtek. Talán megijedt, és úgy gondolja h én még mindig jobb voltam náluk azért akar visszakapni, vagy lehet neki érzelmi alapja is? Ti hogy döntenétek a helyemben? Van értelme foglalkoznom vele, ha megkeresne vagy inkább hallgassak az eszemre?

22/L

2012. febr. 11. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biztos benne, de nem lehet egészen véletlenül, de csak talán és javíts ki ha tévednék, hogy a valódi kérdés kedves kérdező Neked mi a véleményed? Ezt neked kell eldöntened.
2012. febr. 11. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy döntenem nekem kell, én csupán néhány kívülálló véleményét, tapasztalatát is szeretném látni. A végső döntés úgyis az enyém...
2012. febr. 11. 21:01
 3/3 anonim válasza:
Szerintem,ne kezd újra, semmi nem változott, a szüleid elleneznék, semmit nem tudsz tenni ellene,ha a fiú egyszer meghátrált,most sem lesz másképp.
2012. febr. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!