Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szereti a kiskutyámat, mert az előző barátomtól kaptam. Mit tegyek?
Szia!
Szerintem a kutya nem egy tárgy, amit azért kell útálni, mert egy másik ember ajándékozta Neked.
Nekem ez az elso számú dolog, amit nem néznék el, hogy valaki nem szereti és bántja az állataimat.
Ha a párod meg tényleg szeret, akkor szokjon hozzá, hogy a kutyád Hozzád tartozik, vagy hagyd ott a fenébe a pasidat!!!
Ez a pasi hülye... Féltékenynek lenni egy kutyára?? Szerintem mindenképpen állj a sarkadra és fektesd le a szabályokat. Mondjuk én kilökném a pasit az ágyból, hogy megtudja milyen érzés annak a szegény kutyának. És megmondanám neki fejezze be ezt a viselkedést, mert könnyen a padlón aludhat. Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen... Meg aztán ez a goromba viselkedés a kutyával ez semmiképpen nem jó. A kutya hozzád tartozik és ez ellen nem fog tenni semmit sem. Teljesen mindegy kitől kaptad az a kutya egy családtag, barát, társ. Ha ezt nem hajlandó elfogadni, akkor alá is írta a szegénységi bizonyítványát.
Hasonlót már én is átéltem. A barátom nagyon kritikusan áll hozzá a kutyákhoz, nem szereti őket és fél tőlük. Nekem meg nem egy kispályás kutyám van 90 kilós jámbor, barátságos kaukázusi juhász (2 éves). Kutya barátkozott volna vele a barátom meg nem törődött vele vagy futott előtte. Misa persze megérezte, hogy itt valami gond van és többször is ráugrott a barátomra. Többször is beszélnem kellett a barátom fejével és többet kellett együtt lenniük mire megszerették egymást. Végére elértem, hogy a két fiú békében kint lehet akár felügyelet nélkül is az udvaron és a kutyát se kell kizárni a házból vagy megkötni amíg a barátom bejut a házba.
A párodnak igaza van. Abban, hogy a kutya ne aludjon ágyban, és ne avval a kezeddel fogdosd amit előtte a kutya nyalt. Hiába tiszta az állat, a nyelvével a kezed előtt olyat is nyalogathat ami nem a kezedre való. Mégvalami. A kutyát NEM szabad gyereknek nézni, mert a kutya kutya kell hogy legyen... A beagle amúgy is egy makacs fajta, könnyen a fejedre nőhet, hiszen azt mondtad mindent megtehetett eddig. És abból nagy problémák lehetnek. Hidd el, a kutya akkor a legboldogabb és legnyugodtabb, ha kutyának érezheti magát és tudja, hogy hol van a helye. Attól nem lesz semmi baja, ha nem alszik a szobábn. A másik kutyával nem tudom mi a gond, de talán meg lehet oldani. Csak nem az egyész életét a szobádban éli? Vagy máskor nincs ott a másik kutya? Ajánlom, hogy ha eddig nem tetted, akkor vidd el kutyaiskolába és olvass róla sok könyvet, mert nagyon sok probléma lehet belőle, ha magát tekinti úrnak. Még fiatal, így nem látszódik a dolog, de amint felnő, ez megtörténhet. És az emberek mindig azt hiszik ez csak mással fodul elő, de sajnos ez aleggyakoribb probléma. Talán köss kompromisszumot. A kutya ne aludjon az ágyadban, ne nyalogassa mindig a kezed (ez egyébként sem valami nagy áldozat, meg lehet neki tanítani, hogy máshogy fejezze ki örömét). Esetleg vigyétek együtt iskolába, hátha az összehozza őket...
Amúgy meg a párodnak nincs igaza. Ne bántsa a te kutyádat, és ne mondja meg hogy mi csinálj vele.
Nekem három kutyám van. Ha a páromnak nem tetszene, akkor repülne. A párom.
Egy kutyás...
Hát hihetetlen, mennyi állatvédő termett itt hirtelen. Én is a kutyát védtem, vagyis fönnakadtam azon, hogy a srác mit problémázik szegény kutyán, de azért már akkor is túlzás, amit itt 1-2 hozzászóló írt...
A legjobban a 11 éve feleség válaszán lepődtem meg...
Nem kérdés?! Nincs az a férfi?!
És hagy szóljak már valamit az 1 hónapos kapcsolatról is.
Ti talán tudjátok, hogy mennyi minden előzte meg ezt az 1 hónapot? Mert én nem. És szerintem ebből a kérdésből nem derül ki. Egyáltalán nem a kapcsolat hossza határozza meg a komolyságát, vagy intenzívségét.
Vannak alapvető emberi normák, mint hogy tisztelem az állatokat, vagy épp az, hogy ezzel a tisztelettel együtt nem alszok vele egy ágyban. De azért azt kicsit túlzásnak tartom, ha a kutya az úr a háznál. Egy kutyának gazdája van, akit szeretve szolgál, szolgálva szeret.
Na mindegy...
Bocs, hogy offoltam, csak tényleg kicsit kiakasztó...
A kérdés feltevője barátjának egyedül abban adok igazat, hogy ne aludjanak egy ágyban a kutyával. Nem tudom, az említett feleség férje hogy tűri el, hogy minden éjjel 2 nagy állattal kell osztoznia az ágyon...
Hihetetlen...
köszi a válaszokat de igazából "használható" választ nem kaptam. Természetes, hogy a kutyámat jobban szeretem, mert ő ugye régebb óta van velem, de miért rúgnék ki egy olyan férfit, aki szerelmes belém, és én is szerelmes vagyok belé? Az nem megoldás, ha kirúgom.
A kutyám nem koszos, minden séta után van tappancs és fenék mosás, meg persze a szája körül is átmosom vízzel. Megvan minden oltása, nem bolhás. Kiskorom óta állatokkal vagyok körülvéve (kutya,macska) tehát szerintem ha eddig nem kaptam el betegséget tőlük, ezek után sem fogok. Nagy állatbarát vagyok, eddig minden cicám az ágyamban aludt, és a mostani 2 kutyánk is ágyban alszik. Azért nem szeretném kizárni a szobából, mert ha a 2 kutya egy helységbe kerül, elkezdenek játszani, és felverik az egész házat (panelben lakom). Ha a kutya összenyalja a kezem, természetes hogy étkezés előtt megmosom, vagy ha párom intim testrészét megfogom, de amit ő csinál az már tisztaság-mániára vall. Most olyan megoldás jutott eszembe, hogy egy nagy tollpárnát rakok le az ágy mellé, és ott aludjon a kutya. Remélem a párom is belemegy ebbe, hogy ott lesz a közelünkben. Egyébként a beaglenek csak annyi van megengedve, mint a másik kutyának(aki egy westi). Nem érzem, hogy el lenne kényeztetve azért, mert az ágyban alszik. Egyébként fegyelmezett kutya, nincs szükség kutyaiskolára, az alap dolgokat tudja (ül,marad,fekszik). Nem mászik a tányérunkba ha eszünk, nem szed szét semmit (kivéve a kosarát, mert abban úgy érzi, mintha be lenne zárva!) nem ugatós, csak akkor nyüszít ha fél (időjárástól). És szerintem egy 2személyes ágyon bőven elfér 2 ember, meg egy közepes testű kutya. Az előző páromat nem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!