Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Ti mit tennétek a helyemben?
Én különválasztanám a kettőt és elmennék a lagziba.
Mondjuk én eleve azt vallom, hogy ilyen téren senkinek semmi köze az életemhez. A család remélhetőleg megérti a döntésemet, az pedig, hogy másik mit gondolnak nem olyan érdekes.
Attól, hogy egy napra félreteszem a gyászt még úgy megérint a dolog, ugyanúgy fáj.
Egyszer egy ismerősöm mondta, hogy ő saját magában gyászol. Nem hord hónapokig fekete ruhákat, mert nem ez dönti el, hogy gyászolsz-e. Egy kicsi fekete szalagot tűzött a kabátjára és ennyi. Szerintem ez teljesen korrekt és igaz. Nem külsőségekben kell gyászolni, hanem legbelül, ahol csak te tudod, mi történik.
16/L
Ezzel èn is tisztàban vagyok, nem hordok èn fekete ruhàt meg ilyenek. Csak elèggè megràzott a dolog, azóta szinte sehova nem is jàrok a sulin kivül, 1szer voltam a baràtnôm szülinapjàn, kajàltam és haza jöttem.
Lehet igazatok van és jót is tenne ha kimozdulnàk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!