Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A pàrom elhivott magàval egy esküvõre, pont az nap lesz a szülinapom is, de sajnos új èv utàn el vesztettem a nagyapàm. Persze meg èrtené ha nemet mondok. Ez lenne az elsó alkalom, h eggyütt mennénk lagziba. Szerintetek?
2012. febr. 11. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ne haragudj, hogy nem értem, de hogy függ össze a meghívásos esküvős születésnap a nagypapád halálával?
2012. febr. 11. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Na várj, kicsit elkavarodtam... hogy jön ahhoz a naphoz a nagypapád halála?
2012. febr. 11. 16:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Jah, bocsi. Ugy hogy gyàsz van még és èn meg lagzizok.
2012. febr. 11. 16:49
 4/12 anonim ***** válasza:
a lagzizásnak nem kell feltétlenül azt jelentenie, hogy bugyiban táncolsz a pálinkásüvegekkel kitömött disznó tetején. közben nyugodtan gyászolhatsz, senkit nem fog érdekelni..
2012. febr. 11. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Biztos még rossz érzés, de ha már azóta eltelt bizonyos idő, akkor szerintem elmehetnél.
2012. febr. 11. 16:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Épp a lagzi elõtt 1nappal lesz 40napja.
2012. febr. 11. 16:55
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem neked sem tenne rosszat, ha elmennél.
2012. febr. 11. 16:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Én különválasztanám a kettőt és elmennék a lagziba.

Mondjuk én eleve azt vallom, hogy ilyen téren senkinek semmi köze az életemhez. A család remélhetőleg megérti a döntésemet, az pedig, hogy másik mit gondolnak nem olyan érdekes.

Attól, hogy egy napra félreteszem a gyászt még úgy megérint a dolog, ugyanúgy fáj.

Egyszer egy ismerősöm mondta, hogy ő saját magában gyászol. Nem hord hónapokig fekete ruhákat, mert nem ez dönti el, hogy gyászolsz-e. Egy kicsi fekete szalagot tűzött a kabátjára és ennyi. Szerintem ez teljesen korrekt és igaz. Nem külsőségekben kell gyászolni, hanem legbelül, ahol csak te tudod, mi történik.

16/L

2012. febr. 11. 16:57
 9/12 A kérdező kommentje:

Ezzel èn is tisztàban vagyok, nem hordok èn fekete ruhàt meg ilyenek. Csak elèggè megràzott a dolog, azóta szinte sehova nem is jàrok a sulin kivül, 1szer voltam a baràtnôm szülinapjàn, kajàltam és haza jöttem.

Lehet igazatok van és jót is tenne ha kimozdulnàk.

2012. febr. 11. 17:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Pontosan! Szerintem menj el, és érezd jól magad. Gondolj arra, hogy a nagypapád is azt szeretné, hogy boldog legyél, és odafentről mosolyog rád most is :)
2012. febr. 11. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!