Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell választanom?
Figyelt kérdés
van 2fiú akikkel járok,egyikkel 3hete,ő magas,de nem mutatja ki annyira az érzelmeit,neki kicsi is, a másik nemsokára lesz egy hetes,nagyon odavan értem,és ölelésnél éreztem hogy nagy neki,és én azt szeretm,és olyan jól érzem magam vele,de a másikat sem akarom még kidobni,pláne annak azt anyja szeret,és lehet hogy az helyesebb,de a másik meg belsőleg tetszik jobban. kétségbevagyok esve,olyan nehéz döntenem,nem akarok,de mikor lesz ez muszály?2008. ápr. 6. 23:21
11/12 A kérdező kommentje:
köszi. miyloen kedvesek vagytok,nektek végképp köszi. egyébként megvan akit választanék már,de kicsit félek még,meg nem vagyokbiztos benne,h ő is komoylan gondolja e,ezért még tartalékból megvan,jajj
2008. ápr. 9. 19:58
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne siesd el a dontest!!! En sokszor estem abba a csapdaba h mindig egy lapra tettem fel a dolgokat, vagyis nekem egyszerre mindig csak egy volt. aztan tul belelovaltam magam, elkezdtem erzelmileg kotodni az illetohoz eleg koran es amikor nem dolgozodott ki a kapcsolat akkor jo nagyokat koppantam. Anyukam midnig mondta ne egy lapra tegyem fel a dolgokat de vhogy sosem voltam kepes az ellenkezojere. MA mar 30+ as fejjel latom es irigylem azokat a lanyokat akik egyszerre tobb vasat tartottak a tuzben. Ugyanis kezdetekben egyikhez sem fogsz ugy kotodni erzelmileg, igy ha vki kiesik a paklibol akkor nem fog fajni hanem konnyeden elereszted es ott van a masik. es akkor az ido meghozta neked a dontest es egyiket sem kell leszerelned es nem faj a fejed. csak meregesd a pro contrakat, probald ki mind a kettot elvezd h odaig vannak erted es kenyesztetnek es majd ugyis fog alakulni emiatt meg ne stresszelj. Ne ess fiatalon abba a csapdaba mint en, es erjen lelki trauma ami a kesobbi kapcsolat kiepitesedre is ki fog hatni. tudom ez eleg proszton hangzik de fiuk ugyanezt teszik, erre elo pelda a tesom... Sajnos sok fiu csak kalandot keres vagy nem tudja az elejen h mit akar vagy csak banatot akar feledtetni de igazan nem taplalnak erzelmeket mig te igen es ekkor egeted meg a kezedet... ezt tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!