Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, hogyha a párod a vonatútja során összeismerkedne egy ellentétes neművel, akinek valószínüleg bejön?
És az első perctől kezdve megosztotta a párjával? Persze.
Ha egy ilyen dolog áll fenn, azt elkezdi először tagadni magában és elnyomni, nem reklámozni, azt pedig főleg nem mondja, hogy direkt korábbi vonattal megy, hogy találkozzon vele.
Ha valóban annyira vonzódna ehhez az illetőhöz, akkor esze ágában sem lenne ezt elmondani, a sok közös dolgot stb. Áhh, aki így érez és ezt így tálalja a párjának, az annyira természetellenesen viselkedik..
Én is ismertem már meg olyan embert a vonaton, aki elképesztően jó fej, férfi, nekem is volt párom, neki is családja, eszem ágában sem volt, és nincs is a mai napig a barátságon kívül mást érezni iránta, de valóban nagyon egy húron pendültünk és örültem, ha ő is ott volt, mert nem unatkoztam, értelmes beszélgetőtárs. Szóval nem kell rögtön ilyesmire gondolni.
Nem akarlak elkeseríteni, de ex barátnőm megismerkedett egy ilyen sráccal (közös kedvencek, jaj de jó fej stb), nekem ezeket el is mondta, úgy mint neked a csajod. A vége az lett hogy a srác miatt szakítottunk, 3 napra rá összejöttek.
Azt mondom aggódj...
Szerintemcsak fel akarja hívni a figyelmed arra hogy nem csak te létezel, és lehet hogy elhanyagolod mostanában és szeretné ha foglalkoznál vele, éreztetni akarja hogy "elveszítheted" ezért mondta...Ha valóban annyira a sráccal akarna lenni akkor nem mondta volna el rögtön...
Kérdezd meg hogy úgy érzi elhanyagolod-e, vagy ilyesmik, tudod néma gyereknek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!