Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok szakítani a szeretőmmel. Mit tegyek?
Őszintén szólva eddig sem volt Beléd szerelmes,ha ez nem tűnt volna fel.Nyilván most sem az.Te a lábtörlője vagy,egy eszköz,egy tárgy,ahogyan azt már írták előttem.Szomorú,de ez tény,ez a valóság.Tudom,ez nagyon fáj Neked,és azt hazudod magadnak,hogy márpedig Ő szeret Téged.Pedig nem,Ő saját magát szereti,nem Téged,és nem is a feleségét.Egyikőtöket sem tisztel,Téged meg pláne nem becsül semmire.
Tudod,miért nem akar szakítani?Azért,mert Neki ez a helyzet tökéletesen kényelmes,és nem azért,mert szerelmes.Te meg hagyod magad.Kuncsorogsz egy kis szeretetért,mert éhezel rá.Pedig nem kéne.
Jobbat érdemelsz....és a családja sem ezt érdemli.
Az összes olyan SZUKA aki gyermekes férfival viszonyt tart fenn, megérdemli amit kap, mert valójában ti sem tartjátok magatokat többre annál, mint hogy stikában meg legyetek ba...va és le legyetek szo...atva v.mi távoli helyen - elég gyakran a saját költségeteken :)) Milyen sokáig nem tudtál a családjáról, 1-2 hétig? Mégis mit képzeltek???
Csak azért érzed úgy, h bármit megtennél érte mert valójában nem a tiéd az a férfi semmilyen szinten. Nézz szembe a tényekkel és kezdd el magad értékelni többre egy ilyen megalázó viszonynál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!