Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a lakásom. Mit tegyek? (leírás! )
Az utóbbi időkben gyakran voltam a barátnőmék lakásán, jól elvoltunk. Célozgatott rá, hogy ő is szívesen feljönne már hozzám, de én a nyugdíjas szüleimmel lakok egy 1 szobás lakásban! Nagyon kínos a helyzet, mit mondhatnék neki?
17/F
Húúh. hát mond el neki mi a helyzet. Őszinteség a legjobb :)
És ha tényleg szeret akkor nem fog csak ezért kidobni
Röviden leírom az én történetemet. A párommal 3 éve vagyunk együtt.
Ő 12 éves korában a nagyszüleihez került, a szülei nagyon rosszul bántak vele. 2 szobás lakásban laktak, de a páromat nagyon nyomasztotta a dolog és sokáig nem mert beszélni a múltjáról és a körülményekről. Pechére egyszer akaratán kívül minden borult.
Nem érdekelt, hogy a nagyszüleivel él, az sem, hogy milyen bútora van, semmi. Viszont bántott, hogy nem merte elmondani korábban, hiszen semmi sem változott volna.
Légy őszinte a barátnőddel. Ha szeret, akkor semmi gond nem lesz, ha mégis húzná a száját, akkor láthatod is, mi a fontos neki igazán.. Nem kell szégyenkezned!
Sok boldogságot Nektek!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!