Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsi a lakásom. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a lakásom. Mit tegyek? (leírás! )

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben gyakran voltam a barátnőmék lakásán, jól elvoltunk. Célozgatott rá, hogy ő is szívesen feljönne már hozzám, de én a nyugdíjas szüleimmel lakok egy 1 szobás lakásban! Nagyon kínos a helyzet, mit mondhatnék neki?

17/F

2009. jún. 2. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Húúh. hát mond el neki mi a helyzet. Őszinteség a legjobb :)

És ha tényleg szeret akkor nem fog csak ezért kidobni

2009. jún. 2. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szeret megérti, hogy ilyen helyzetben vagy. Ha pedig nem, hidd el, nem is vagy neki fontos mivel nem azért van veled,mert szeret. Majd máskor hozzámentek ha egy kis kikapcsolódásra vágytok, meg kell értenie.
2009. jún. 2. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is meg kell értenie. Semmi szégyelnivaló nincs abban ha velük laksz és ha emiatt lenézne hagyd ott, ha pedig kidob emiatt nem voltál neki való. Hidd el meg kell értenie ha szeret.
2009. jún. 2. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Röviden leírom az én történetemet. A párommal 3 éve vagyunk együtt.

Ő 12 éves korában a nagyszüleihez került, a szülei nagyon rosszul bántak vele. 2 szobás lakásban laktak, de a páromat nagyon nyomasztotta a dolog és sokáig nem mert beszélni a múltjáról és a körülményekről. Pechére egyszer akaratán kívül minden borult.

Nem érdekelt, hogy a nagyszüleivel él, az sem, hogy milyen bútora van, semmi. Viszont bántott, hogy nem merte elmondani korábban, hiszen semmi sem változott volna.

Légy őszinte a barátnőddel. Ha szeret, akkor semmi gond nem lesz, ha mégis húzná a száját, akkor láthatod is, mi a fontos neki igazán.. Nem kell szégyenkezned!

Sok boldogságot Nektek!

22/L

2009. jún. 2. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Mondd el neki, meg kell hogy értse. Nálunk másfél szobás lakás van, de még így sem fogadom a páromat. Időnként felugrik egy kávéra vagy ebédre, beszélgetünk közösen a szüleimmel aztán odébbállunk.
2009. jún. 3. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!