Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A pasim megkattant.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A pasim megkattant.

Figyelt kérdés
4 éve járok egy sráccal,minden tök jó,persze voltak kis zűrök. 2 hónapig szétmentünk de most ujbol együtt vagyunk,minden okés,megbeszéltük kinek mi volt a hibája.Az a gond h a pasim szülei jehovák és nagyon viszik bele a barátomat is. Kijelentette h ő a vallás szerint akar élni. Viszont nagyon szeretjük egymást,imádom,de a vallás maga nem tetszik! mit tegyek? ugy érzem nélküle nem tudnék élni!!!!!

2012. febr. 10. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Dobd fel a labdát és teszteld,hogy te menyire vagy fontos neki. Mond el neki ,hogy téged ez zavar ,és kérdezd meg tőle ,hogy a közös jövőtök érdekében képes lenne e felhagyni a szektával.. Ha azt válaszolja,hogy nem ,akkor próbáld meg kiheverni ,hidd el annyi rendes fiú van még a világon.
2012. febr. 10. 19:40
 12/18 A kérdező kommentje:
már próbáltam elhagyni...de nem megy...annyira mély szálak fűznek hozzá...mikor szétmentünk lefogytam 45 kilóra...mindig ő járt az eszembe...annyira nehéz..
2012. febr. 10. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
El kell fogadnunk más vallását, felfogását, ha szereted, akkor ne engedd el. Később nagyon bánni fogod, hogy csak egy ilyen apró dolog miatt otthagytad.
2012. febr. 10. 19:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Apróóóó????? Találkoztál te már mélyhitű jehovával? Féélelmetes amiket mondanak, más dimenzió. Viszont kedves kérdező úgy látom,hogy tényleg szerelmes vagy , nem nekünk kell megválaszolnunk a kérdést, hanem magadban kell eldöntened! Légy határozott, miattunk nehogy megint lefogyj 45-re :)
2012. febr. 10. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
A végén ott a simlei , le ne pontozz!
2012. febr. 10. 19:50
 16/18 anonim válasza:
100%
Ha már átmosták akkor mindegy! Barátnőm apja is jehova. Barátnőm most 17 éves. Tönkre teszi a tinédzserkorát. A családja romokban hever,de a gyülekezetben minden szép minden jó! Barátnőmnek menni kell vele gyűlésekre kötelezően.Nem nagyon engedi sehova. És tőlem is eltiltotta. Próbáltam vele beszélni még gyűlésre is elmentem. Hát egy vicc ami ott megy. Ha az embernek kicsi rálátása is van a világra nehéz nem kiröhögni őket. Nekem nem voltak előítéleteim amíg nem találtam rá barátnőmre és nem ismertem meg az apját. De hát ez az ember meg ezek a gyűlések. Csak egyre jobban eltávolítanak. Pont mint barátnőmet. Csak neki kötelező menni sajnos.
2012. febr. 11. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne légy miatta tanú. Nem éri meg. A tanú tanítás megöli a kapcsolatokat....bár úgy tűnhet, hogy mennyi remekül működő kapcsolat, de a felszín alatt minden rothad. A férjem vén volt köztük éveken át. Hidd el, tudom mit beszélek. Inkább a szerelmeddel, szereteteddel győzd meg a kedvesed, és mutass neki olyan irodalmakat,a mik arról szólnak, hogy mennyire hazug az egész szervezet. Áldás béke! és sok siker. :O)
2012. júl. 10. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:
A Jehova lényege, hogy mindig mondanak egy dátumot mikor lesz világvége és hozzáteszik, hogy csak 144 ezren juthatnak a mennybe. Aztán már csak a pénzt kell számolniuk, mert perkálni kell nekik keményen
2014. jún. 29. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!