Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A pasim megkattant.
Figyelt kérdés
4 éve járok egy sráccal,minden tök jó,persze voltak kis zűrök. 2 hónapig szétmentünk de most ujbol együtt vagyunk,minden okés,megbeszéltük kinek mi volt a hibája.Az a gond h a pasim szülei jehovák és nagyon viszik bele a barátomat is. Kijelentette h ő a vallás szerint akar élni. Viszont nagyon szeretjük egymást,imádom,de a vallás maga nem tetszik! mit tegyek? ugy érzem nélküle nem tudnék élni!!!!!2012. febr. 10. 19:26
1/18 anonim válasza:
Vagy elfogadod.. vagy őt kell elfelejtened.
3/18 anonim válasza:
Tiszteletben kell tartanod a vallását, meg kell tanulnod evvel együtt élni. Ha nem megy, akkor a kapcsolatotok sem fog működni.
4/18 A kérdező kommentje:
de annyira nagyon szeretem...viszont a vallásátol kiráz a hideg.....
2012. febr. 10. 19:32
6/18 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy mégsem szereted annyira..
7/18 anonim válasza:
Tudtommal Jehovás csak jehovással járhat szal lehet felveszed vagy örökkön örökké téríteni akarnak.
8/18 anonim válasza:
Az ilyen szekták agymosást végeznek, engem két öregasszony próbált befűzni sétálóutcában amiket mondtak ,háát ,ha egy pszichiáter hallotta volna abban a percben bezárta volna őket a zárt osztályra , egyébként a szientológusok is hipnotizálják az embereket elég dúrván bátyjámat nem hagyták békén ,vagy 2 éven át zaklatták , volt idő,hogy már bátyjámmal is el kellett elég mélyen beszélgetnem,hogy térjen már észhez... A születendő gyermekekre is gondolj , nem gyengén cenzúrázva lesznek, minden közösségben.. Egyébként ,akik elmélyűlnek ebben , boldognak tűnnek, de tudom ,hogy sokan belebolondúltak már az ilyen szektákba..
9/18 anonim válasza:
Húzd ki az ilyenből a srácot amíg lehet... 4 éve jártok? Nem lehettek már gyerekek. Engem ha éheztetnének se tudnának rábeszélni semmire a hit terén. Vonszoltak templomba kiskoromba. Ez egyéni döntés.
Ha viszont már a barátod ennyire benne van... nem tudom. Később kikophat. Rájöhet, hogy ennek való életbe nem sok gyakorlati értelme van. Válhat olyan "csendes vallásossá" aki bár szinte alig gyakorolja a hitét, azért még ott van. Ilyenkor már nem olyan vészes.
10/18 A kérdező kommentje:
az lehet,mert hiába vallásosak mélyen,nem boldog családi életet élnek.....
2012. febr. 10. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!