Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem szeretik a balhés csajokat?
Én azzal kezdeném, hogy aki "csajnak" vallja magát, régen rossz. Ezesetben a következőket fölösleges elolvasniuk.
A nő legyen NŐ. Nőies, gyengéd, halkszavú, lehet karakán is, határozott de semmi esetre se legyen harsány; ne hisztizzen, verekedjen, köpködjön, vedeljen. Ne szólogasson be-plánen ne sértően vagy provokálóan, inkább csak diplomatikusan fejezze ki a véleményét.
Én lány vagyok,szókimondó,őszinte és büszke.
Semmit nem teszek ok nélkül!
Most itt mondogatjátok hogy ha egy lány beszológatós az taszitó,mert egy gyengébb lény ne pattogjon meg ilyen hülyeségek.. KIKÉREM MAGAMNAK (magunknak) ha velem bunkók és ellenségesek,esetleg megprobálnak megalázni,akkor én igenis kiállok magamért,és nem hagyom szónélkül!!!
És ritkán verekedek,de ha egyszer kiérdemelte valaki akkor már nem sikitozva pofozkodásról van szó!
Fejezzétek be hogy enyire lenézitek a nőket,és igenis nő az,aki megvédi magát ha kell!!! Nem feltétlenül szenved az illető önuralomhiányban akkor,ha védi az igazát,és egyszer-egyszer szükség esetén,nagyon indokolt esetben verekedésre kerül sor!!
15L (most nyugodtan ugathattok hogy ilyen fiatalon kinyilvánitottam a véleményem egy ilyen témában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!