Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ilyenkor rendben van? 3hónapja volt szakitásom (2év), most elvileg öszejöttem valakivel, de olyan furcsa érzéseim vannak.

Figyelt kérdés

Nem tetszik ahogy csókol és ez nem csak az újdonság hatása. Félek is, de be is fogadnám az újat, akarom is meg nem is. Győzzek le mindent és próbáljam meg? Vagy hagyjam? Lehet nem állok készen?

18

2009. jún. 2. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

sztem még nem állsz készen,egy új kapcsolatra....:):)

de remélem h ez az új barát/barátnő nem csak amolyan "pótlék" mert ha így van,akkor szerintem minnél hamarabb vess véget neki,mielőtt mind2 sérültök.....:S:S:)

2009. jún. 2. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem természetes, hogy a régire vágysz. Próbálni mindenképp érdemes, de mond meg a jelenlegi párodnak,hogy vele szeretnéd feledtetni az előző kapcsolatod, ez így fair. Jobb, mintha hagynád, hogy vakon szeressen te pedig nem ezt érzed iránta. Ha úgy gondolod, hogy később tudod majd szeretni, nyugodtan vágj bele a dolgok közepébe:)
2009. jún. 2. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A kérdés az hogy miért akarnád az újat és miért nem ? Pótléknak felesleges mert később csak csalódás lesz belőle ! Szerintem nem állsz készen !
2009. jún. 3. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!