Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak belülről foltos az alsógatyája ( fehér pötty), akkor megcsalta a csajt? Vagy mi?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elég elvetemült lehetsz, ahogy otthon átvizsgálod az összes használt alsógatyát...
2012. febr. 9. 15:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Jajj, dehogy vizsgálom:D A kezembe akadt még régen, most olvastam itt egy ilyen baromságot, és ezért vetődött fel bennem a kérdés... :D Amikor történt, meg sem fordult a fejemben ilyesmi :D
2012. febr. 9. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez az ég világon nem jelent semmit. Lehet recskázott a budin aztán nem törölte meg rendesen utána...
2012. febr. 9. 15:56
 14/17 A kérdező kommentje:
recskázni fixen nem, megcsalni még annyira sem tudnám elképzelni, mert kb szinte egész nap velem volt asszem :D De már nem emlékszem rá, rég volt..:D
2012. febr. 9. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:
ha éppen az van, hogy kanos vagyok, de nagyon és sokáig áll a zászló akkor lehet egy kis előváladék! ettől még nem élveztem el, de legfőképp nem szartam be...
2012. febr. 9. 16:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsónak a normális válaszát.
2012. febr. 9. 16:54
 17/17 Napkiraly ***** válasza:
lehet csak levitte csapatni a hummert a tóra
2012. febr. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!