Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban-élő emberkétől kérdezném és azon belül is inkább hölgyek őszinte válaszát várnám, heti-havi szinten hányszor kívánjátok a sexet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 15:57
11/19 anonim válasza:
14 hónapja vagyunk együtt, lassan egy éve együtt is élünk! heti 7 ha tehetném, de szegénykém reggeltől estig dolgozik, úgyhogy örülök ha heti 2! előttem szóló: ugyanígy voltam a párommal tavaly! de még a kor is stimmelt :) élvezzétek ezt az időszakot nagyon, ha tehetném mindig olyan időszakot szeretnék vele :)
12/19 anonim válasza:
Basszus, a legtöbb előttem szóló nő többször kívánja, mint a férje/párja...
Nálunk sajnos fordítva van, én, bármilyen munkahelyi stressz mellett is naponta-kétnaponta szeretném csinálni, de ő jó, ha hetente egyszer-kétszer rávehető...
Van valami tipp, hogyan lehet ezen változtatni???
13/19 anonim válasza:
Mi még "csak" 10. hónaposak vagyunk, és olyan 2-3 naponta van szex..van olyan persze,hogy minden nap, de ritkán. Vagy ő fáradt,vagy én nyúlok ki. :)
20-20 L/F
15/19 anonim válasza:
Mindig. Amikor csak alkalom van rá, szeretkezünk.
17/L 18/F
16/19 anonim válasza:
38 vagyok és nő, én folyton kívánom, naponta többször is, de bizony mindig nem lehetek a párommal, muszáj segíteni magamon, ami közel sem olyan, amilyen vele, és sajnos csak pillanatokig tart a hosszú többszörös orgazmusokkal szemben, amit ketten élünk meg.
17/19 anonim válasza:
Mi csak hétvégén tudunk együtt lenni (távolság), viszont akkor egymásnál alszunk, akkor kb. 4x szexelünk.
De persze hétköznap is lenne igény rá...
18/19 anonim válasza:
Heti 3-4 alkalom, átlagban. (38 éves nő két hónapos gyerkőccel)
19/19 anonim válasza:
Hetente kb 4 nap, a napon belül 2 max 3 menet. Ennyi amikor együtt vagyunk, és ilyenkor mindig kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!