Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elmulasztott évforduló. Pótolható?
Barátommal (21) tegnapelőtt volt az évfordulónk.
Hát mit ne mondjak... nem ünnepeltük meg túlzottan...
Koccintottunk egyet ránk este,aztán tulajdonképpen ennyi volt a dolog...
Én úgy gondolom a fiú feladata az évforduló megszervezése. Mondjuk a programok.
....
Viszont van oka annak,hogy nem mentünk el mondjuk vacsorázni,vagy valami extrakiadásos helyre...diákok vagyunk,vagyis én igen,ő jelenleg nem (lesz,de most munkát keres)...Pénzügyileg nem állunk fényesen,én albérletben lakom,ő otthon,az apjából él,ami azért rendesen leszűkíti a költségeket.
Gondolkodtam egy "pótláson",ha már ő nem szervezi meg,akkor én...
de annyira elkeseredtem már,hogy fogalmam sincs mit találhatnék ki...:(
Segítenétek?:(
Fhúú,de p*rasztok vagytok! Tisztelet annak a pár normális válaszolónak!
Én megértem a problémádat,hasnló helyzet áll fenn nálunk is.
Nem lehet túl figyelmes a párod :/ Egyáltalán ő is érzi,hogy ez így nem sikeredett túl fényesen?
Ilyenkor illik egymást megajándékozni.Annak sem kell drágának lennie.Ne mond már,hogy nem tud venni Neked mondjuk egy 300Ft-os tábla csokit! Az is ajándék!
Ha annyira jót akarsz neki,akkor készítsd el a kedvenc kajáját,és csinálj egy romantikus vacsorát kettőtöknek! :) Lepd meg!
Sok sikert a továbbiakban! :) És fel a fejjel!
Ha nem a házassági évfordulótok, miért kell nagy felhajtást csinálni belőle. Ha ilyen nagy a szerelem, mondjátok ki az igent és házasodjatok össze, utána lehet ünnepelni.
Egy koccintás amúgy bőven elég, vagy valami kis lájtosabb. De ezek amúgy is olyan dolgok, mint a berúgás - ne kell hozzá keresni görcsösen az alkalmat, hanem meg kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!