Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar kisajátítani?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, távkapcsolatban élünk. Mindig megbeszéljük, hova megy, mit csinál a másik.

Amit szeretnék:

- Tavasszal és ősszel heti 1x 1 óra focimra járni, neadjisten ott maradni a haverokkal 1 órát.

- Találkozni havonta 1x néhány barátommal, akikkel adott esetben meginnék 2-3 sört, esetleg egy rövidet különleges alkalmakkor

- Alkalmanként más dolgokat csinálni, snowboardozni egy télen legalább 1x

- Néha bejárni úszni egyet, mittudomén, kéthetente egyszer

Ezek közül bármelyiket jelentem be a barátnőmnek, kiakadás van. Miért? Ezek közül melyikkel mi lehet a probléma. Csak besértődik, és annyit mond, hogy miért nem elég nekem, hogy vele találkozom (egy héten egyszer).

2012. febr. 8. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hú, hát jó rövid pórázon vagy. Nem irigyellek.
2012. febr. 8. 22:47
 2/6 bozontosborz ***** válasza:
és ez neked így jó?
2012. febr. 8. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Azon a heti egy napon, miért nem akarsz a barátnőddel lenni?
2012. febr. 8. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem jó. Régen nem volt így, pontosabban akkor is zavarta, csak akkor még nem mondta el, a kapcsolat elején még nem mert durcizni. Csak most kezd kibontakozni ez a számomra új oldala. De most már szeretem...
2012. febr. 8. 22:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Egy héten egyszer tudunk csak találkozni, mert ő is tanul, nem egy városban vagyunk. Soha nincs olyan, hogy valamilyen más programom miatt ne tudnánk találkozni.
2012. febr. 8. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem hiszi el, hogy tényleg oda mész, ahova mondod..
2012. febr. 8. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!