Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem lenni és szomorú vagyok?
azt írta elvisz vacsorázni holnap h kiengeszteljen ,feldobtam finoman a labdát ismét -de akkor se írta h jönne..pedig én tényleg erre vágynék..
így viszont nem biztos h holnap én akarok Vele találkozni ..
Elvileg járunk már 1 hónapja (?) de én ilyenkor mindig elbizonytalanodom ..mert sokszor szívesebben van a haverjaival ..meg a saját szférájában. oké mindenkinek kell olykor az egyedüllét ..de így is 2-3 naponta találkozunk. Olyan még talán nem is volt h 2 nap egymásután ..h együtt aludtunk volna ..
Amikor kérdem h meséljen magáról kicsit avasson be a belső világába lelki dolgaiba ..-mert ezt én is megteszem felé azt mondta ami rám tartozik azt tudom(kedvesen mondta),és h ennél többet nem akar és nem is tud mondani .. pedig sokszor látom rajta h valamire gondol ,és gondterhelt is .. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!