Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar velem lenni és szomorú vagyok?

Figyelt kérdés
..pedig azt írja hiányzom ..ma jöhetett volna mégse tette.lustaságból,v nem volt kedve nem tudom.pedig mikor együtt voltunk legutóbb láttam rajta h szeret.mintha direkt tartani akarná a távolságot.. ez most nagyon rosszul esik.:(
2012. febr. 5. 22:29
 1/10 A kérdező kommentje:
15 percre lakik kocsival..
2012. febr. 5. 22:30
 2/10 A kérdező kommentje:
ja a kérdé ,miért nem akar velem lenni ha szeret? :(
2012. febr. 5. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert nem szeret.
2012. febr. 5. 22:35
 4/10 A kérdező kommentje:

azt írta elvisz vacsorázni holnap h kiengeszteljen ,feldobtam finoman a labdát ismét -de akkor se írta h jönne..pedig én tényleg erre vágynék..

így viszont nem biztos h holnap én akarok Vele találkozni ..

2012. febr. 5. 22:39
 5/10 A kérdező kommentje:
írjatok légysziii, nem tudom h mivan.. :(
2012. febr. 5. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet nem tud menni hozzád. Ne keseredj el, ha ki akar engesztelni, biztos minden rendben van. :)
2012. febr. 5. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Bakker... ezt miért nem tőle kérded? Nem lenne tisztább egyenesen megkérdezni, h miért nem töltötök együtt több időt, mint itt találgatni, és hülyeségeket belekombinálni?
2012. febr. 5. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyd már! Majd jön másik. A lényeg, hogy tedd magad értékessé, műveltté, széppé, vonzóvá, és kedvessé. És legyen annyi önbizalmad, hogy a magad lábán is boldog legyél, ne ácsingózz senki után. Ha így teszel, akkor majd zsonganak körülötted.
2012. febr. 5. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, ezt tőle kérne megkérdezned, hiszen mi sem látunk az őt fejébe... Ráadásul nem tudom miért parázol, hisz ki akar engesztelni, el akar vinni vacsorázni, miért kell ennél több? Ráadásul azt sem írtad, hogy mennyire vagytok szoros kapcsolatban, jártok-e már vagy még csak ismerkedtek...
2012. febr. 5. 22:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Elvileg járunk már 1 hónapja (?) de én ilyenkor mindig elbizonytalanodom ..mert sokszor szívesebben van a haverjaival ..meg a saját szférájában. oké mindenkinek kell olykor az egyedüllét ..de így is 2-3 naponta találkozunk. Olyan még talán nem is volt h 2 nap egymásután ..h együtt aludtunk volna ..

Amikor kérdem h meséljen magáról kicsit avasson be a belső világába lelki dolgaiba ..-mert ezt én is megteszem felé azt mondta ami rám tartozik azt tudom(kedvesen mondta),és h ennél többet nem akar és nem is tud mondani .. pedig sokszor látom rajta h valamire gondol ,és gondterhelt is .. :(

2012. febr. 5. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!