Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiperkee kérdése:
Van a fiu akivel ismerkedem de nem tudom biztosan mit akar?
Figyelt kérdés
Most egy másik lánnyal van eggyütt aki tiszta hülye ésmiközben szórakoznak mindig engem néz nem tudom miért és továbbra is keresi velem a kapcsolatot tegnapp előtt a folyósón mindenki előtt ölelgetett meg tegnap előtt megkérdezte lennék e a barátnője de közben még mindig avval a lánnyal van és mindig a közelemben vannak mindig ahol én vagyok kétégbe estem nem tudom mit kezdjek evvel ui:az oltogatok kerüljenek2012. febr. 8. 13:20
11/13 A kérdező kommentje:
Nem azért irtam ki ezt a kérdést hogy valakivel azon vitázzak hogy hogyan irok azért mert segitségre lenne szükségem ugyhogy nem vagyok hajlandó veled tovább vitatkozni!!!
2012. febr. 8. 13:39
13/13 anonim válasza:
Jaj de hülye a másik basszus :))
Hát ha ennyit kötödik,az bizti csak a rohadt helyesirásával marad :)
Hát szerintem,párt keres....És amig nem tudja biztosra,h te vagy a barátnője...,addig pobálkozik mással is :)
Szóval ha neked is tetszik,akk mondj igent ,és ha akkor is ugy látod h másokkal log akk szakitasz....:)
Nem lesz ebből semmi bajod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!