Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora felhajtás a Valentin nap körül?
mindenkitől azt hallom hogy úristen Valentin nap mit vegyek stb.
kezdem magam hülyén érezni hogy én csak 2-3 szál rózsát veszek barátnőmnek meg 1 kis levelet kap .
Szerintem nem csak ilyenkor kellene virágot venni a párunknak de lehet nekem van hülye felfogásom
Utolsó. DE igenis Valentinról nevezték el. Mielőtt okoskodsz, nézz utána legalább.
De tessék: [link]
Ugyanolyan "fogyasztói ünnep" mint a Karácsony. Eredetileg utóbbi is arról szólna, hogy ezen a napon félretesszük a kis vitákat meg sérelmeket és örülünk egymásnak, a szeretetnek, de napjainkra már átalakult ilyen ajándékozási mizériává.
A szerelemnek is kellett egy ilyen kijelölt nap, amin az emberek minél drágább minél "különlegesebb" ajándékot vesznek a másiknak. Mintha a szerelmet, szeretetet lehetne mérni, meg lehetne venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!