Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy éjszakára cserélnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakára cserélnétek partnert egy másik párral?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 22:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok mással lefeküdni, és a gondolatától is undorodom, hogy más hozzáér a barátomhoz. De szerencsére azt se szereti, ha rajtam kívül hozzáér valaki, nemhogy annál továbbmenjen. Ha ilyenre van igény egy kapcsolatban, ott már komoly gondok vannak szerintem. Egy bensőséges, komoly alapokon nyugvó kapcsolatban ilyesminek nincs helye. Ez nem a bizalomról meg osztozkodásról szól, hanem arról, hogy valamivel ki akarják tölteni az űrt, ami a kapcsolatukban tátong.
2012. febr. 9. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Nem , nem vagyok hive az idegenekkel másszunk ágyba játéknak.

Viszont a nagyon szük baráti körünkben gyakorlatilag nincsenek tabuk szex terén, pontosan azért, mert mindenkinek meghitt, és belsöséges a kapcsolata a párjával, és senkiben nem merül fel, hogy bármi mást is jelentene mint játékot.

35/F

2012. febr. 9. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretnék, de az asszony megölne, és lehet h én is féltékeny lennék. :)

27F

2012. febr. 13. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Én igen, ha tetszik a másik párból a lány.
2012. máj. 6. 18:32
 15/20 anonim válasza:
100%
Én kipróbálnám,bár érdekes lenne látni h párom mással élvezi,de szorosan egymás mellett és becsatlakozva benne vagyunk.Van jelentkező?:)
2012. szept. 30. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan pár hölgytagja vagyok, akik kipróbálták a párcserés kapcsolatot már 10 éve (11 évi házasság után) és ma is a legnagyobb tiszteletben és boldogságban élünk!

Az első 11 év felőrölte, ellaposította a szexuális - és ezáltal az egész életünket. Mivel szerettük akkor is egymást, úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk ezt, s hátha jó hatással lesz ránk. Megbeszéltük, és nagyon pontosan megállapodtunk abban, hogy ha valamelyikünknek nem jön be, akkor elfelejtjük. A férjem volt katonatársa és a neje régen mesélték, hogy ők kipróbálták. Akkor mi még nagyon elitáltük őket! A megbeszélés után felhívtam őket, hogy velünk benne lennének? Igen volt a válasz. Összeszedtük magunkat, és elmentünk. Tudtuk, hogy nem ugy fogunk hazajönni, mint ahogy elmentünk: valami nagyon változni fog! Jó hogy velük kezdtük az egészet, nagyon tisztában voltak az aggályainkkal. Felkészítettek arra, hogy igen furcsa érzés lesz a másikat egy "idegen" karjaiban látni... Úgy alakították, hogy én a férjem barátjával "kéza kézben" végignéztem hogy a férjem hogy szeretkezik, mit csinál a barát feleségével. Hát a férjem nagyot alakított - meg kell hagyni - az asszonnyal, aki elképesztően bedobta magát. Aztán amikor elélveztek, fordult a kocka: a gyomrom a torkomban dobogott, de a barát az nagyon finom volt, irányított és feloldott. Nagyszerű volt az együttlétünk. Hazaérve sokszor kiveséztük töviről hegyire a történéseket. Azóta sok párral voltunk (nagyon nehéz ideális párokat találni) és nem vagyunk féltékenyek, mert meg tudjuk beszélni a titkos vágyainkat és meg is tudjuk valósítani. Maximális a bizalom mindkettőnkben, és 10 év óta hibátlanul működik! A férjem fut, úszik (egy jóval fiatalabb pár kedvéért) leszokott a dohányzásról, és mindig elvárja hogy szexin öltözzek. Én is sokkal gyakrabban járok fodrászhoz, kozmetikushoz fittneszterembe, mert nő vagyok, és maximálisan kielégült. A házasságomat nem adnám semmiért, mert így mentettük meg, és ha le..rváznak az sem érdekel, mert amit az utóbbi 10 évben kaptam, az feljogosít arra hogy ne akarjak álerkölcsöknek megfelelni...

Meg aztán én tudom miről beszélek, és így alkotok véleményt - szemben egyesekkel...

2013. márc. 9. 22:14
 17/20 anonim válasza:
100%
alkalmanként jólesik az ilyen móka:)
2013. júl. 31. 23:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Megtörtént.

Nem bántuk meg!

2013. aug. 2. 09:32
 19/20 nagyatádi zsolt ***** válasza:
100%

bizalom!:-)

és minden oké.

mi s benne lennénk.18 éve tartó szerelmes pár vagyunk!!

2014. dec. 5. 13:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha megvan a kellő intelligencia és racionalitás ahhoz, hogy ne misztifikálják túl a szexet, akkor miért ne?

Van olyan ismerős pár, ahol nagyon dögös a csaj, szívesen szexelnék vele.

Nyilván az első nagyon erős, ösztönös érzelmi reakció a féltékenység, de ha az ember végiggondolja, hogy ez csupán egy ősidőkből ittmaradt ösztön, akkor egy szexuális aktusban igazából nincs semmi különös.

Előttem is járt már sok idegen farok a barátnőmben, rájuk se vagyok féltékeny, és ha ez nem egy egymás háta mögötti megcsalás, hanem egy megegyezéses dolog, és ráadásul bízok a csajomban annyira, és ő is bennem, hogy ennek semmiféle érzelmi vonatkozása nincs, mert továbbra is egymást szeretjük emberként, akkor nem látom be, milyen probléma lenne ebből.

2020. szept. 16. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!