Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszeretett a másik lányba?
1,5 éve együtt vagyok egy lánnyal..én biszexuális vagyok ő meg leszbikus.Nevezzük ezt a lányt B-nek.Neki van egy testvére(lány),ő legyen A.A nem tudja,hogy B meg én járunk.Azt sem tudja,hogy a testvére leszbikus.Na most van A-nak egy osztálytársa,aki szintén egy hetero lány,nevezzük N-nek.N és B jóba lettek.Nagyon féltékeny lettem N-re.B-vel a kapcsolatunk egész ideje alatt nem csaltuk meg egymást,legalábbis én őt nem,ez biztos.És most már nekem B alig mondja,hogy szeret meg hogy hiányoztam neki,inkább N-nek mondja..aki hát nem veszi észre,hogy B lehet hogy szerelmes belé.:| ma mondta,hogy megakarta ölelni a lányt,és hogy meg is fogja.:/ meg nem mondta ki egyértelműen,hogy engem jobban szeret.. mikor kérdeztem tőle.:(
Mit tudok csinálni most?Valóban jól érzem,hogy beleszeretett a lányba?
Ajajj, hát akkor elég nehéz lehet a helyzeted...
Hát nagy okosságot nem igazán tudok mondani az előző hozzászólásomon túl. Beszélhetnél N-el is, de azt, hogy hogyan hozd ezt fel neki, azt nem tudom, azt se tudom hogy reagálna erre B. Írtad, hogy B mondja N-nek inkább, hogy szereti és hiányzik neki. Ezt akkor is mondja, mikor te is ott vagy?
Óh... Nagyon sajnálom! Remélem nem sokáig szomorkodsz. Nem neked kellene rosszul érezni magad, hanem neki.
Sok boldogságot, jókedvet a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!