Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi történhetett?
A szerelmemmel több, mint 7 hónapig jártunk. Teljes volt a boldogság, minden a legnagyobb rendben ment. Aztán, a múlt héten egyik napról a másikra kijelentette, hogy neki ez így nem megy, és hogy jobb lenne neki egyedül. Hozzá kéne tennem, hogy múlt hétfőn még mondja, hogy így szeret, úgy hiányzom neki, stb, szerdára meg már bekattan nála, hogy mégsem. Nem tudom őt megérteni, de elfogadom, amit mond. Mégis... Nagyon hiányzik és még mindig szeretem. De nem hajlandó semmi konkrét indokot mondani, hogy miért is csinálta ezt. Hétvégén még minden tökéletes volt, semmi, az ég egy adta világon SEMMI jelét nem adta, hogy bármi gond is lenne... Hiába kérdeztem, csak olyanokat mondott, hogy most egyedül szeretne lenni, meg hogy hülye, és hogy sajnálja meg neki is rossz...
Őszintén, valaki meg tudná nekem mondani, hogy ESETLEGESEN mik a lehetőségek, hogy most mi történt? Nem tudom megérteni és így nehezebb is túllépnem rajta... :(
Előre is köszönök minden megközelítőleg értelmes választ! :)
Szerintem meleg és csak most döbbent rá..
Lehet ,hogy rólad beszéltek neki a haverjai ,hogy régen csináltál valamit ami most sérti nagyon az önérzetét.
Én a helyedben beszélnék valami haverjával akit jól ismersz.
Sajnálom..
pedig 100% hogy egy másik csajról van szó!
soxor azt hisszük h ismerjük a másikat és kiderül h nem
Figyelj ma már van olyan pasi aki hónapokig tud egy csaj hülyíteni miközben van egy harmadik is neki.
Tuti félrek*rt ...
Téged meg szépen átcseszett ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!