Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig szexbe menekülnek szakítás után? Hogy lehet ezen túllépni? Bővebben lennt.
becsüld meg h van ilyen pasi a világon. :) az h más nővel lefeküdt sztem azért van mert próbált túltenni ezen az egészen. de tudta h úgyse fog menni és azért nem is érezte jól magát...
sztem fogadd vissza :) bár a te döntésed :) sztem ritka az ilyen pasi aki ennyire tud szeretni...
am nem feltétlenül a szexe, inkább egy másik kapcsolatba... én is hasonló cipőben járok... és annyira gáz hogy minden erőmmel próbálom túltenni magam Rajta, néha mégis eszembejut... ha most meg tudnánk beszélni, szerintem simán 1üttlehetnénk ujra... szerintem legyetek boldogok. összeilletek és szeretitek 1mást. :) szerecsések vagytok hogy ujra összekerültetek.. (összekerülhettek) mert ált az egyik fél ilyenkor büszkeségből nem kezdi ujra... aztán - ahogy előttem is leírták - rájön hogy néha csak egy nagy lehetőség van arra az életben hogy boldogok legyünk.
légy jó
Akkor kérd meg hogy vegyen másik ágyat. Szerintem ez belefér. Felteszi a netre a régit, eladja és vesz egy másikat. :)
Egyébként pedig gondolj arra, hogy nem megcsalt téged, hiszen szakítottatok. És a legjobb, hogy azt mondta nem is élvezte, csak meggyőzte őt arról a kaland, hogy téged szeret. Ez szerintem a lehető legjobban jött ki.
Szerintem nemcsak a férfiaknál van így, sokszor én is úgy reagálok, ha szakítok valakivel, hogy másik pasit keresek azonnal. Persze mindig akad, de akkor se egyéjszakásra gondolok először, mert nekem az nem jó, már rájöttem. Tényleg úgy érzem, hogy ezen nem kell tovább frusztrálnod magad.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!