Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 És 27 év, sok a korkülönbség?
Idióta kis liba, ezzel akarsz nagylánynak tűnni ?
Rendes helyeken az ilyen f*szt agyonverik, aki 27 éves léttére 17 év alattival enyeleg...
Gerinctelen kis pedofil sz*r.
(Ellentétben ha a nő 27 éves, akkor a gyerek k*rva szerencsés. Egy normális fiú 12 éves korától vágyakozik rá.)
A fennhangon fikázóknak elmondanám, hogy közöttem és a párom között 12 év van. Én 16 voltam Ő pár hónap híján 28 amikor összejöttünk. Senki nem tartotta pedofilnak, és semmi akadály nem volt/ és azóta sincs a korkülönbség miatt a kapcsolatunkban. Azóta eltelt több mint 6 év, és feleség vagyok.
A kérdésre válaszolva. A 14 kicsit korai, Én 2 évet még várnék, bár mindenkinek szíve-joga eldönteni mit kezd az életével.
Egy a lényeg: ne hagyd , hogy bárki befolyásoljon, dönts úgy ahogy a legjobbnak érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!