Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 És 27 év, sok a korkülönbség?
Figyelt kérdés
13.2012. febr. 6. 22:07
4/20 Macs1209 válasza:
18 és 31 már elfogadhatóbb lenne. De szerintem még az is sok (31 éves fejjel legalábbis így látom)
5/20 anonim válasza:
Nekem is 13 jött ki. Szerintem sok, még tínédzser korszak után is.
6/20 BlackSword válasza:
Az egyik még gyerek, a másik meg felnőtt... Nagyon sok...
7/20 anonim válasza:
egy 27 éveshez max egy 20 éves még ok
na de 14?? ugye te is érzed, h nem túl előnyös?
8/20 anonim válasza:
A 27 éves kaphatna két pofont, ha komolyan gondolja...
9/20 anonim válasza:
nem jársz nyelvtanórára, kis sz*ros vagy, és egy 27 éves (hozzád képest) vén f*sszal akarsz összejönni? ejj de érett vagy...
10/20 anonim válasza:
Ha a srác 14, a nő meg 27, akkor a srác egy istenkirály és nem sok. :) Fordított esetben igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!