Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokás ki heverni a ha az ember 1 napja szakítot?
Rugjál be mint a kutya. Nálam bejött.
21/F
Hogy szokás?
Vársz minimum 2 hónapot,hogy enyhüljön és még 10-et,hogy elmúljon :(
Legalábbis az én esetemben így volt :(
Amúgy sokat segít ha kint sétálsz az utcán,akár ilyen hidegben ,jól felöltözve és nagyon sokat gondolkodsz,ki gondolkodod magadból az érzéseidet... :((
Engem megcsalt és szakított velem életem első nagy szerelme akibe 100%-ig megbíztam,szted én mit éreztem?
Padlón voltam 2 hétig :(
18/F
Először igyál be mint a görény, ha lehet haverokkal.
Ne csinálj semmi hülyeséget, ez megoldja a bajod. 1-2 hét és rendbejössz.
Semmiképp se igyál mert úgy járhatsz mint én!
Beittam aztán teljesen depressziós állapotba kerültem,idegbeteg lettem és a "volt" barátnőm új fiúját leütöttem hirtelen felindulásból.
Nem lett komolyabb baja csak az ütéstől elájult és a földre esett...
És én soha életemben nem verekedtem és nem is akarok soha de barátnőm megcsalt és kidobott,ezek után ittam és pont rosszkor volt a fiú pont rossz helyen :((
És ezáltal csak magamat járattam le...miközben egy csupa szív,szeretet srác vagyok.
Semmiképp se igyál,sportolj sokat,edz,sajnos hideg van a kinti olcsó sportokhoz(Futás,Kerékpár)
Sétálj és gondolkozz ,hogy miért lehetett vége a kapcsolatnak .
A legjobb megoldás,hogy minél kevesebbet töltesz egyedül :)
Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!