Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e még esély?
Figyelt kérdés
Üdv. Barátnőm megunt,és ezért szakított velem.. de úgy érzem még mindig szeret csak túlságosan sokat voltunk együtt.
Van még egy második esély a kapcsolatunkra?
2012. febr. 6. 21:45
2/5 A kérdező kommentje:
De ő még csak beszélni se beszél velem:) Én pedig nem leszek túlságosan erőszakos.Csak szerintetek ha valakit "megununk" az csak egy kisebb ideig tartó fázis ?
2012. febr. 6. 21:48
3/5 anonim válasza:
"úgy érzem még mindig szeret..."
"beszélni se beszél velem"
Szerinted abból, hogy nem beszél veled, és hogy azt mondta, hogy megunt, az következik, hogy még mindig szeret? Ez aztán a logika!
Te csak azt szeretnéd, hogy még mindig szeressen.
4/5 anonim válasza:
szerintem felejtsd el ha azt mondja neked, hogy megunt.mi vagy te egy játéka, hogy ha megunom félrerak a sarokba vagyminek képzel téged, legyen benned tartás uram.van egy halom jó nő ne pazarold az időd olyanokra akik nem érdemlik meg!
5/5 anonim válasza:
börtönben érezte magát,örülj h szakított veled nem pedig félre kúrt vagy megcsalt...nemhiszem hogy lenne,sok ilyet láttam és nem sok jó sül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!