Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e még esély?

Figyelt kérdés

Üdv. Barátnőm megunt,és ezért szakított velem.. de úgy érzem még mindig szeret csak túlságosan sokat voltunk együtt.

Van még egy második esély a kapcsolatunkra?

2012. febr. 6. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne tőlünk kérdezd.
2012. febr. 6. 21:46
 2/5 A kérdező kommentje:
De ő még csak beszélni se beszél velem:) Én pedig nem leszek túlságosan erőszakos.Csak szerintetek ha valakit "megununk" az csak egy kisebb ideig tartó fázis ?
2012. febr. 6. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

"úgy érzem még mindig szeret..."

"beszélni se beszél velem"

Szerinted abból, hogy nem beszél veled, és hogy azt mondta, hogy megunt, az következik, hogy még mindig szeret? Ez aztán a logika!

Te csak azt szeretnéd, hogy még mindig szeressen.

2012. febr. 6. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem felejtsd el ha azt mondja neked, hogy megunt.mi vagy te egy játéka, hogy ha megunom félrerak a sarokba vagyminek képzel téged, legyen benned tartás uram.van egy halom jó nő ne pazarold az időd olyanokra akik nem érdemlik meg!
2012. febr. 6. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
börtönben érezte magát,örülj h szakított veled nem pedig félre kúrt vagy megcsalt...nemhiszem hogy lenne,sok ilyet láttam és nem sok jó sül ki.
2012. febr. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!