Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány mikor csalná meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány mikor csalná meg a barátját?

Figyelt kérdés
Akivel kb. 1 éve együtt vannak.
2009. jún. 1. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Próbálom felsorolni az okokat, kb. én is 1 éve vagyok a barátommal,19 éves lány vagyok, párom idősebb 5 évvel. Nem vagyok elszállva magamtól,de jól nézek ki, de ezt mindig másoktól hallom csak vissza,(1.)ő nagyon ritkán dicsér,csak ha érzi valami gond van,ez egy nőnek hiányzik,a legszebbnek kellene lennie a párja számára.Ebből kifolyólag (2.) a nő keresi olyan férfiak táraságát,akik az önbizalmát helyreteszik,amit a párja mellett nem érez. Szexben tengernyi probléma lehet, nálunk hiányolom az együttlét utáni (3.) összebújást,ami a lelkemnek nagyon jót tenne. (4.) a közös programok hiánya szintén problémákhoz vezethet. Szerintem nem szabad egy nőnek időt, kedvet adni arra,hogy másfelé kacsintgasson. Persze nem csak a férfi hozzáállásán múlik,de meg lehet különböztetni hosszabb távon ki, milyen tipus. Remélem segitettem, én a saját kapcsolatom hibáit vettem alapul.
2009. jún. 1. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereti és másra, újra vágyik.
2009. jún. 1. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Semmiképp se csald meg!!

Ha már nem szereted szakíts vele!!

Ez igy becsületes!!

Ha megcsalod csak megfog utálni és mindenki egy rib@ncnak tart majd téged!!

Te sem örülnél neki ha megcsalnának!!

Hidd el tapasztalatból mondom, én is csaltam már meg barátom, olyat, akit soha nem is szerettem, mégis megbántam utána!!

17/L

2009. jún. 1. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló nagyon jól megfogalmazta, egyetértek vele. Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy nem csak 1 év után léphet félre a lány, hanem 2, 5, 10, 15 év után is.

Egy nőt mindig nehezebb megtartani, mint megszerezni.

22/l

2009. jún. 1. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:

én 4 éve vagyoka párommal,akinek vannak hibái,itt nem kis dolgokra gondolok.pl: egyre többször lersézegedik,olyankor nagyon tud szertni...aztán mikor kijozanodik csak hibát keresi ha épp olyanja vna ,és ordit olyan dolgokért is amiért nem kéne.aze gyik haverjával kicsit közelebb kerültünk egymáshoz,de nemtudom megcsalni.....pedig tudom hogy viselkedik,és a z is hoyg eggyütt legyünk ,nagyon ritkán jut eszébe oylan 2- 2és fél havonta,ha probálkozok 80-90 %ban elutasit,fáradt stb.

na ezek után csoda szerintetek ha kicsit félrekacsintgatok?

26 vagyok.

2009. jún. 1. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Előző: ezek után az a csoda, hogy még nem hagytad ott.
2009. jún. 1. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Az 1. tényleg nagyon jól megfogalmazta.

Boldog vagyok a barátommal, de mégis annyira hiányzik, hogy már nem dicsérget, nem bókol, mint régen. Pedig ez nekem fontos... Így persze jól esik, ha más pasi mondja, hogy jól nézek ki.

Egy nőnek fontos, hogy tudassák vele milyen vonzó...

Egyébként az se jó, ha csak ritkán tudunk csak találkozgatni, nincs ott amikor szükségemlenne rá, mert 100km-rel arrébb van. Közben tudod, hogy más mindig veled lehetne...

2009. jún. 1. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Amikor csak teheti:D
2009. jún. 1. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Háát... Amikor akarja...

Itt írják a gyengédség dolgot... Ti nők tényleg nem vagytok okosak, hülyék ne legyetek! Ha nem vagyunk gyengédek, keveset bókolunk, akkor bunkó parasztok leszünk, vagy érzéketlen tuskók. Ha sokat bókolunk, sokszor vagyunk gyengédek, akkor meg az a baj, ilyenkor meg nyálas anyámasszonykatonáinak leszünk minősítve.

Ha kevés a szex, nem akarunk, csúnyának, kövérnek hiszitek magatokat, ha sok a szex, akkor meg csak arra kelletek...

A nők is ugyanolyan csalfák, mint a férfiak. Nem különbözünk, ugyanolyan dolgokért megcsalják a pasijukat, mint a kanok a csajaikat.

-ReapeR-23/F

2009. jún. 1. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves Előző, senki nem mondta, hogy könnyű eltalálni az arányokat - ha az lenne, nyilván te sem ilyen hangnemben kommentelnél.
2009. jún. 2. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!