Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgytársaim! Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgytársaim! Mit csináljak? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
szóval van egy fiú,aki nagyon kedves velem,de tényleg hihetetlenül, olyan mint egy földre szállt angyal, összebarátkoztunk, és attól tartok,hogy már többet érez,mint barátság? Még nem mondta,de tudom,látszik rajta. Na most mit csináljak,ha nekem nem jön be? Tényleg sokat tett értem,és foglalkozik,törődik velem, így akkor most hogy lehet neki megmondani,hogy én nem akarok vele járni?
2012. febr. 6. 18:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Miért? én nem kértem,hogy bármit is tegyen értem
2012. febr. 6. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt sem kérted, hogy ne tegyen.
2012. febr. 6. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem valljad be neki, szegényt így csak szivatod
2012. febr. 6. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Bár erre kicsi a valószínűség, de fontos kérdés, hogy van-e barátnője. Ha van, akkor emlékeztesd rá és hivatkozz erre a tényre.

Ha nincs, akkor a legközelebbi beszélgetésekkor magyarázd el neki, hogy a jelei nagyon félreérthetőek, és már kicsit kínosan érzed magad, amiért ennyire önzetlen, ezért talán tisztázhatnátok, hogy ki hányadán áll a másikkal. Én legalábbis ezt tenném.

2012. febr. 6. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!