Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
én inkább azt mondanám hogy ha dagadt vagy akkor nem kellessz...
2/10 anonim válasza:
de, van, akinek a teltebb jön be. csak nehezebb találni, mint olyat, akinek a normál testalkat. de ha zavar, fogyj le, mert egészségtelen is, ha kövér vagy.
3/10 anonim válasza:
a pasiknak nem de a csajoknak igeeeen...XD
4/10 anonim válasza:
Én inkább szeretem a kicsit husisabb (nem dagadék) lányokat, mint azokat akiket a tévében mutogatnak, 180cm és 40kg-s ropik..-.-
5/10 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy ez így van. Persze, vannak férfiak, akiknek a sovány lányok tetszenek, de olyanok is, akiknek nem... viszont valószínűleg létezik egy felső határ, ami fölött tényleg nem egyszerű pasit találni. Ezt viszont nem kötném egy bizonyos kilóhoz, mert számít az is, hogy milyen magas valaki, hogy oszlik el, illetve, ami még fontos, hogy ne akarja belepréselni magát sokkal kisebb ruhákba, mert lehet, hogy olyan, ami az ő mérete, sokkal jobban áll neki.
6/10 anonim válasza:
nekem a ducik, molettek, kövérek nem jönnek be. csak őszinte vagyok!
7/10 A kérdező kommentje:
Hát, minden esetre elhiszem hogy nehezebb. De látom előszeretettel használjuk a dagadt, kövér, dagadék szavakat. Kicsit olyan lenéző.Mert nem hiszem, hogy aki ilyen szavakat használ másra, annak jól esne, ha rá ugyan ilyen leamortizáló jelzőket mondanánk. Relatív a nagydarabság.Soha sem értettem mi jó egy 45 kg 170 cm -es nőben. Persze "csinos" de egészségtelen!Az elhízás is az, de ha csak gúnyolunk egy ilyen embert, attól nem lesz jobb.
2012. febr. 6. 18:42
8/10 anonim válasza:
szerintem pont, hogy fordítva van. Akkor nem kellessz,ha vékony vagy. Legalábbis az én környezetemben...
De ha valaki azért van valakivel, mert nagy a feneke s a melle, akkor egyértelmű, hogy Azért van vele.Tehátnemminden a külső
9/10 anonim válasza:
és mit használjunk a duci pufi dagadt molett helyett???
hogy tehén, vagy disznó, vagy felfújt? vagy nagydarab, vagy használjuk azt h "úúristeeen ez mekkora" ???
A duci meg a molett, ugyanolyan mint a vékony meg a csontváz
Ezeket a szavakat használják Magyarországon!
10/10 anonim válasza:
a kövér szerintem abszolút nem degradáló, már nem azért. másrészt meg el kell fogadni, ami vagy, az, hogy siránkozol, valóban nem fog segíteni a helyzeteden. te is degradálod a 45 kilósakat, ami tény, hogy mondjuk 170 cm-hez nem egészséges, de ha te kövér vagy, az ugyanúgy egészségtelen, és abban sincs semmi jó. visszaigazolást keresni abban, hogy majd így is jó leszel valakinek, az egy dolog, de attól sem egészségesebb, sem vékonyabb nem leszel. mozogj egészséges határokon belül, nem tudom, mennyi vagy, de a teltkarcsú nőkért szerintem épp, hogy odavannak a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!