Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el? Mit tegyek?
17 éves lány vagyok és beleszerettem az egyik tanárnőbe. Nem tudom mit tehetnék még, mert vittem neki rózsát és hasonló dolgokat tettem de nem jön rá. Hogyan mondhatnám el neki mit érzek iránta? Mit tehetnék?
A tanárnő szingli tudomásom szerint. Elég zárkózott típus és nagyon erkölcsös.
Nem szeretném kirúgatni magam az iskolából de azt érzem minden vele töltött órán, hogy egyre jobban beleszeretek.
Nagyon nem kedvel vagyis elég ellenséges velem az utóbbi időben, mivel sokszor görbetükröt tartottam elé.
Kérlek segítsetek!
Ez elég szívás, hogy pont őbelé szerettél bele, mert gondolj bele: ő sem járhat veled, mert kirúgnák. Ha egyáltalán akarna, de nem valószínű h kellenél neki, pláne ahogy írtad, hogy még nem is túl kedves.... sajnálom haver, de az egyetlen megoldás: kutyaharapás szőrével találni helyette valaki mást.
ui.: sokat ne szarakodj, mert tényleg kivágnak a suliból!
hány éves a tanárnő ?
szerintem smárold le, ne törődj semmivel.
Boccs!
De nem voltr eggyértelmű.
te leszbi vagy? Mert "erkölcsös tanárnő nem az"!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!