Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú idő óta kavarunk de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú idő óta kavarunk de nem járunk. Szeret vagy csak kihasznál?

Figyelt kérdés
2 éve ismerek egy fiút, egy házibuliban ismerkedtünk meg..szal hát első találkozásunkkor már smároltunk..mikor megismertem még csak 16 voltam és eléggé naiv, ez a fiu nagyon bejött nekem mint még senki adddig..mikor másodjára találkoztunk szintén egy buliban akkor hát elég sokat ittam és felhívtam magamhoz és pettingeltünk..tudom h ez eléggé r...s dolog de ezt akkor vhogy nem fogja fel az ember..azóta folyamatosan kavargatunk..de vannak kisebb nagyobb szünetek..tudom hogy egy olyan kép alakult ki rólam benne h a kis.. de ennek ellenére mégis azt érzem mikor vele vagyok h többnek tart,sokszor azt is érzem h szeret. Ő az egyetlen fiú akivel együtt voltam, és ezt ő is tudja, és azt mondta h ez megtiszteltetés számára:))De nemtudom h érez e vmit irántam vagy csak arra kellek neki..De ő egy olyan pasi aki bárkit megkaphat minden csaj álma és ha csak arra kellenék neki akkor nemhiszem hogy már 2 éve tartana ez a dolog.Mivel ő tudja hogy szeretem őt és nem szeretné ő se ha nekem rossz lenne. És vannak jelek is hoyg nem csak azt akarja de nem tudom hogy mit gondoljak tényleg. (PL. mondta már azt is hogy össze van zavarodva.., meg 2év alatt neki volt 2bnője és hát inkább velem foglalkozott minthogy a bnőivel ez annyit tesz hogy mikor elmentünk bulizni ők is ott voltak a bnőjével nem is foglalkozott csak azt nézte hogy én mit csinálok kivel beszélgetek meg folyamatosan odajött, meg volt olyan hogy a bnője nála volt de msnen közben írt nekem és mondta h a bnője nem látja .Meg mialatt megvolt a bnője nekem írt smseket amiben arról kérdezősködött hogy nekem van e vkim.Meg még soksok dolog van..) De most nem tudom hogy mit csináljak mert mikor legutóbb nála voltam azóta nem is beszéltünk ami már kb 3 hete vagyis hát úgy beszéltünk hogy én hívtam meg írtam neki..Nem tudom mit csináljak hogy belém szeressen?:(( És tudom hogy most azt írjátok majd hogy ha eddig nem szeretett beléd akkor ezutánse fog.. De ez nem így van mert mikor meglátjuk egymást csak úgy szikrázik a levegő:) KÉrlek írjatok köszönöm:)
2009. jún. 1. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a szikrázás lehet, hogy csak szexuálisan van ám meg. Mert olyan is van. Velem is olt hasonló, képzeld, én akkor 19 voltam, és én is bedőltem egy pasinak. De aztán volt eszem és ott hagytam. Azt kell tisztáznod magadban, hogy ez neked elég-e? (én úgy látom nem, mivel te azt szeretnéd, hogy szerelmes legyen beléd). Idővel úgyis rájössz, hogy te mindig csak második leszel neki. Vagy pedig ha nem akkor gratulálok!
2009. jún. 1. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én őszintén azt gondolom, vagyis ami először az eszembe jutott erről a sztoriról az az, hogy gondolj csak bele, hogy miközben veled kavargatott, volt neki két nője...gondolod, ha te lennél a nője a te hátad mögött nem kavargatna mással?

Én ezek után komolyabban biztos nem kezdenék vele...mert erre jó: kavargatni. De normális kapcsolatot, meg hogy ne tiporjon bele a lelkedbe ha össze is jönnétek ne várj tőle...hidd el találnál olyat is akinek te lennél a mindene! Komolyan.

2009. jún. 1. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál. 2 év alatt, ha annyira szeretne, akkor járnátok már. Ne is haragudj, de hagyd ott, mert neked fog fájni a végén. És szerintem ez az egész csak szimpla testi vonzalom irántad, semmi más.
2009. jún. 1. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom hogy az lenne a helyes ha nem foglalkoznék vele..vannak is srácok akikkel több is kialakulhatna..de én úgy érzem hogy ez a fiú az igazi és már 2éve ezt érzem.Nemhiszem hogy el tudnám felejteni:(
2009. jún. 1. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, ha most kicsit bunkóbb leszek, de akkor fuss csak utána mondjuk még pár évig, hátha úgy beletipor a lelkedbe, hogy el tudod majd felejteni...vagy éppen nem, mert annyira meg fog majd bántani, és lehet észre se veszi, mert nem érdekled.

Ez a másik megoldás, ha neked ez kell.

És tényleg bocsi, de jártam már így én is...sokat bántott a srác, egy idő után rájöttem, hogy hülyét csináltam magamból, és hagytam hogy kihasználjon...de majd rá fogsz jönni erre idővel.

2009. jún. 1. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy elég ritkán találkozom vele..inkább csak bulikban..és hát ott meg nem tud megismerni..amikor nála vagyok akkor órákig is tudunk beszélgetni:)De szerintem nem is akar igazán megismerni.
2009. jún. 1. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt magyarázza mindenki...2 év alatt már 60szor is összejöhetett volna veled, ha akarta volna... -.-

De ezek szerint nem akarja.

2009. jún. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!