Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTENÉTEK RAJTAM?
Sajnos nagyon zárkózott vagyok. Eddig az nem is foglalkoztatott ,hogy úgy ment el fiatalságom java,hogy nincs mire emlékeznem .
Nem tudok sztorizni , nincsenek élményeim, nem jártam el éveken keresztül egy hétvégén sem sehova.Randizni sohasem voltam ÍGY NEM VOLT EGY BARÁTNŐM SEM,elfojtottam magamban azt hogy szükségem lehet valakire.
Megtettem mindent , hogy ne legyek szerelmes!!!!
Illetve azt hogy szükségem van kalandokra ,élményekre és bulikra.
Nem éltem egy átlagos fiatal életét.
Mindig találtam magamnak magyarázatot ,hogy nincs szükségem ezekre.Nemegyszer pl. hogy természetem túl nyers , durva vagy táncolni nem tudok , nem vagyok közösségi ember stb. miközben a munkatársaim , cimboráim ezt próbálták cáfolni. A munka után és a fősulin is rendszeresen hívtak szórakozni de mindig találtam magyarázatot amiért nem tartottam velük.
Az évek pedig repültek.
Valami azonban történt velem az utóbbi hetekben .
RÁDÖBBENTEM EZEN MÁR NEM VÁLTOZTATHATOK ÉS MAKACSSÁGBÓL ÓRIÁSIT HIBÁZTAM.Éveket elpazaroltam!!!
Látom őket amint lassan megtalálják magukat. Rálelnek társra és lenyugodnak.
Mit tegyek hogy nekem is jusson valami kicsike jó?
Hogyan oldjam fel zárkózottságomat?
A VÁLASZOKAT VÁRJA EGY 30 ÉV KÖRÜLI LÚZER FFI.
Ne írkálj nagybetűvel kérlek. Kösz.
"A VÁLASZOKAT VÁRJA EGY 30 ÉV KÖRÜLI LÚZER FFI.": erre azt tudom írni, hogy amíg ezen a mentalitáson nem változtatsz, sosem lesz senkid. A lányok,nők,csajok rendelkeznek egy további érzékkel, amivel mi nem. Megérzik, ha valakinek az önbecsülése, önbizalma a béka seggénél 1000 kilométerrel lejjebb található. Ha abbahagyod az önszapulást és önsajnálatot, akkor végre találsz magadnak egy párt. Ne azt keresd magadban amire nem vagy képes, hanem amit meg tudsz csinálni. Legyél férfi.
Ezt tudtam tanácsolni:
Üdv, egykor hasonló cipőben járó társad.
Ok. Caps l. kikapcsolva.
Nem magam sajnálom hanem azt a sok évet és elszalasztott lehetőséget. Ezenkívül bosszús vagyok magamra ezért.
Miért mondtam nemet?
Évek teltek úgy el hogy barátaim nem voltak, szülő még a gyerekkori cimbit is elmarta illetve nem engedte kis srác koromban.Ezen idő alatt persze azt éreztette velem anyám ,hogy egy nulla vagyok aki semmit sem ér.
Az első barátok úgy 20 éves korom körül jöttek.
Sokáig voltam egyedül és a tudattalanomban így védekeztem:ha nem engedek magamhoz senkit közel az nem bánthat , nem rúghat belém.
anyádéknak köszönheted az egészet, a tudatalattidat eltorzították, elküldöm a linket ahonnan le tudod kapni Brian Tracy agykontroll pszichológiáját, az segített nekem is, kihozott a depresszióból ezért hálás vagyok neki!
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!