Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi esély van arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy örökre együtt maradjak a párommal? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk és jól működik a kapcsolatunk. Valójában arra lennék kíváncsi, hogy mások meg tudták-e valósítani.
2009. jún. 1. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem meg lehet valsóítani de ahoz elég erős szerelem kell
2009. jún. 1. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet kiszamitani. Talan igen, talan nem. Lehet egy ido mulva mar nem is akarsz egyutt lenni vele, vagy epp ellenkezoleg, meg komolyabbra fordul... volt olyan kapcsolatom, amirol azt hittem, tenyleg orokke tart majd... aztan par ev mulva teljesen egymas agyara mentunk es vege lett sajnos... recept nincs, spontan elvezd hogy vele lehetsz, hogy szeretitek egymast, ha azon filozol, vajon meddig tart, vege lesz-e es ha igen mikor - hat, az sokat elvesz belole, szerintem... Elj a jelennek! drukkolok nektek egyebkent:)
2009. jún. 1. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyi, mint bárki másnak. :)

Szerintem ezt nem a mi dolgunk megmondani. :)

2009. jún. 1. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a kapcsolatotok hol tart, ha még nagyon az elején, akkor még jóhogy rózsaszínnek látjátok a dolgokat, aztán meg jönnek a problémák, amit meg kell oldani. Ha az megy, akkor meglátjátok mennyire tarotottok ki egymás mellett! Megmarad e a feltétel nélküli szeretet/szerelem.
2009. jún. 2. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!