Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar a baratnom az ex csajaimrol kepeket kapni?
Össze akarja hasonlítani magát az exeiddel.. gondolom.
De többszáz más oka is lehet.. Szerintem kérdezd meg, az a biztos.
2009. jún. 1. 14:05
Nem tudom, furcsa. Kérdezd meg tőle. Lehet,hogy jobb, ha nem engedsz, mert minek hasonlítaná össze magát? Biztos talál olyat, aki miatt rosszul érezheti magát. Meg te ugye nem is őrizgetsz képeket az exekről...? :-)
2009. jún. 1. 14:09
persze, hogy össze akarja hasonlitani magat... en is megneztem meg az elejen parom volt barantöit, hogy aztan megallapitsm, hogy az össes csunya :) na jo persze, nem azok, de ilyenkor jön, hogy az ember elküldi a barantöinek, akik biztositjak rola, hogy sokkal, de sokkal szebb vagyok, mint a pasim volt baratnöi. Ezt amugy nem kell komolyan venni, ha mar tenyleg semmit nem jelentenek az exek, akkor küldj neki nyugodtan kepet (bar azt neme rtem, hogy miert vannak fent a gepeden roluk kep :) :) ), szerintem semmi extra. Ha meg viszont nem mondtad neki, hogy vannak roluk kepeid, akkor inkabb engedd meg neki, hogy megnezze pl iwiwen, mert ez egy vitaval kevesebb...
2009. jún. 1. 14:10
Hajaj én már jártam így egyszerűen elmondtam 3-4 nevét ö megnézte myvipen és onnantól önbizalomnak híre se volt :(
2009. jún. 1. 14:10
Hát mond el neki hogy vannak képek (ha vannak ) de ne feszegesd neki ezt a témát mert majd azthiszi hogy ő nem szép stb... inkább mond el neki többször hogy szereted és figyelj rá magyarázd el neki hogy neked ő szép és nem más ha tényleg igy van !!!
2009. jún. 1. 14:26
6/8 A kérdező kommentje:
hat atkuldtem csak ket kepet es abbol veszekedes lett h milyen csinos kepeket kuldok at s tartom a gepbe ezeket s nezzegettem s egy nagy veszekedes lett belole :( most irnatok olyant h hogy bekuljunk ki
mondd el neki hogy van erre egy mappád, bedobálod a régi képeket ömlesztve, ott vannak a régi képek. Kicsit olyan, mint az emlékes doboz. megvan gyerekkorodból az ovis törölköződ, a labdád, a legóid, ugyanígy megvannak a régi képek is. azért vannak meg, mert egyszer majd 20 éve érdekes lesz elővenni, hogy milyen volt régen.
de fontos, hogy elmondd neki hogy azért küldted el a képeket, mert ő kérte, de számodra nem jelentenek már semmit. ha jelentenének, akkor velük lennél nem pedig vele. azzal hogy vége a kapcsolatnak lezáródott minden kapcsolatod. és nem azért záródott le mert működött, hanem azért mert nem működött.
vele pedig működik, és nagyon szereted :)
2009. jún. 1. 17:21
ezert irtam, hogy ne küldj kepet, inkabb nezhesse meg iwiwen.
Amugy mondd el, neki, hogy nem veletlenül nem vagy mar velük, hanem inkabb vele, mert szerinted ö a legszebb lany a vilagon, stb...
Ja, es a külön mappa szöveg tenyleg jo erre :)
2009. jún. 1. 17:23
Kapcsolódó kérdések: