Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lesz majd nekem is baratnom?

Figyelt kérdés
Az a kerdesem, hogy szerintetek lesz majd nekem is baratnom? Allitolag nm nezek ki rosszul 18 eves vagyok eddig egyetlen egy baratnom volt 8.-os koromba es mar szeretnek egyet es van is aki neha megtettszikde felek odamenni hozza. Amugy foleg ha ismerem is a lanyt akkor jol kitudok bontakozni eleg sokat nhujulok meg minden, viszont ha nm ismerem akkor minrha bevarrtak volna a szam akkor elegge kesore tudok kibotakozni. Szeritnetek lesz majd valakim?:S:S
2011. jún. 21. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze :) Ha félsz odamenni, csak próbáld vele felvenni a szemkontaktust. Mosolyogj vagy kacsincs rá.. Akkor észreveszi, hogy tetszik Neked. Figyeld a jeleket...
2011. jún. 21. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszer biztosan, fő az önbizalom. ;) Legyél tökös! Hidd el, értékelni fogják. :)
2011. jún. 21. 22:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Jo latni, hogy van nehany rendes ember is ezen az oldalon, ez mar onbizalmat is ad hogy igy alltok hozza a dologhoz, majd tevekenykedek, hatha osszejon valami..:)
2011. jún. 21. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
biztos vagyok benne, hogy lesz:)
2011. jún. 21. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Simán.. én is ilyen voltam, csak 20 évesen :) Jó korban vagy, még semmit nem vesztettél.

Először is találd meg magad. Ne mások szerint élj, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak.. csak azt nézd, saját magadnak mi a jó. Meglásd egyből nem lesz gondod a leszólításból. Meg a másik... a lányok is ugyanolyan emberek mint a fiúk. Csak más a nemük. Ezt mindig tartsd szem előtt. Ők is ugyanúgy vágynak egy kapcsolatra, szexre, mindenre...

Menj ki az utcára, gyakorold amit mondtam.. Közben először csak szemezz velük. Nézz a szemükbe, mosolyodj el.. és próbáld meg fenntartani a szemkontaktust. Ha elkapod a tekinteted nem számít... figyeld meg mit érzel és gyakorolj tovább. Aztán ha ez már nem jelent gondot, akkor a következő lépés, hogy barátságosan köszönj rá és figyeld mi lesz a reakciójuk.

Vagy a hardcore verzió, változtasd át magad Férfivá. Nem fog gyorsan menni, de magadról van szó. Légy kitartó! Olvass utána a neten vagy kérdezz meg egy olyan személyt, akit te férfinak gondolsz hogy mitől lesz valaki férfi. Végülis úgyis azzá kell válnod.. akkor inkább korábban, mint később.

23/F

2011. jún. 21. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
nyugodtan kezdeményezz, ha tetszel neki, úgysem koptat le :)
2011. jún. 21. 22:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Ismet koszonom a biztatasokat,nagyon sokat segitenek..:) Mindenkinek kosz!
2011. jún. 21. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem nézel ki rosszul, akkor lesz.
2011. jún. 22. 08:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Hat masok allitasa szerint nem nezek ki rosszul, van 1 kis folosleg rajtam de alltiolag mostanaban ment is le rolam ahogy lattak, es amugy vannak olyanok akik nagyon hujen neznek ki es van baratnojuk!
2011. jún. 22. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!