Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lesz majd nekem is baratnom?
Simán.. én is ilyen voltam, csak 20 évesen :) Jó korban vagy, még semmit nem vesztettél.
Először is találd meg magad. Ne mások szerint élj, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak.. csak azt nézd, saját magadnak mi a jó. Meglásd egyből nem lesz gondod a leszólításból. Meg a másik... a lányok is ugyanolyan emberek mint a fiúk. Csak más a nemük. Ezt mindig tartsd szem előtt. Ők is ugyanúgy vágynak egy kapcsolatra, szexre, mindenre...
Menj ki az utcára, gyakorold amit mondtam.. Közben először csak szemezz velük. Nézz a szemükbe, mosolyodj el.. és próbáld meg fenntartani a szemkontaktust. Ha elkapod a tekinteted nem számít... figyeld meg mit érzel és gyakorolj tovább. Aztán ha ez már nem jelent gondot, akkor a következő lépés, hogy barátságosan köszönj rá és figyeld mi lesz a reakciójuk.
Vagy a hardcore verzió, változtasd át magad Férfivá. Nem fog gyorsan menni, de magadról van szó. Légy kitartó! Olvass utána a neten vagy kérdezz meg egy olyan személyt, akit te férfinak gondolsz hogy mitől lesz valaki férfi. Végülis úgyis azzá kell válnod.. akkor inkább korábban, mint később.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!