Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért? Nem tudom h miért jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Nem tudom h miért jött elő álomban volt exem akivel ugyanis tavaly szakítottunk.

Figyelt kérdés
ma éjszaka azt álmodtam ,h kibékültünk és szerelmeskedtünk és mikor fölkeltem olyan furcsa volt ..azt hittem h valóság volt..pedig én sose szoktam rá gondolni,emlékezni,és nem is érdekel engem ő már...nem tudom h miért kelt elő ez a álom:( szerinted hiányzik nekem vagy csak ez álom volt?
2009. jún. 1. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyan ez van, csak én eddig már kétszer álmodtam ugyan ezt, és fiú vagyok. A lány kb már nem is emlékszik rám, én viszont mindent megadnék hogy vele legyek ismét. Ez van, szar az élet. Legalább fél éve volt már. Előre látom, hogy nem fogom elfelejteni nagyon sokáig. Ilyen helyzetben nincs mit tenni. Vagy megalázkodsz és szerelmet vallassz, vagy taktikázol amit viszont rózsaszín ködben nem tudsz normálisan, vagy felejtessz. Remélem neked azért összejön..
2009. jún. 1. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
általában az ember arról álmodik, amire vágyik, vagy amin gondolkozik, vagy valami hasonlót ahhoz, ami már megtörtént vele.. szerintem tudat alatt biztos hiányzik még azért:)
2009. jún. 1. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:

nem feltétlen értek egyet az előttme hozzászólókkal. volt már hogy rémálmom volt. volt hogy egy tank üldözött az erdőben. erre nem vágyom :)

az ember agya néha játszik. éppen ezért félsz a sötétben, az agyad unatkozik, és hülyeségeket képzel el. amitől te félsz.

ez szerintem ugyanez. lehet hogy kívánós voltál, és elkezdett játszani az agyad.

2009. jún. 1. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
:D oké,nem minden esetre értettem:D
2009. jún. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!