Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fektessem le a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fektessem le a barátomat?

Figyelt kérdés

16 éves múltam, lány vagyok. Koromhoz képes nagyon érett. Van egy barátom, akinek egy zűrös előélete van. Sokat verekedett, rossz társaságba került és evégett 14 éves kora óta pszichiáterhez vitték a szülei. Azóta már csak pszichológushoz jár. Nem fogyatékos, nem roma, vagy egyéb dolgok, csak családi bajai voltak/ vannak. Nincs káros szenvedélye [cigi, pia, drog...] Barátaimmal voltam egy házibuliban, mikor megismertem, tök b.nkó volt eleinte, azután rendszeresen hétvégente jártunk bulizni a "csapattal" és egész jóba lettünk. [15 évesen ismerkedtünk össze] Végül sokáig nem találkoztunk, mert egy ember kórházba került és hozzá jártam hétvégente [barátnőm] és nem bulikba. Kb. 1 hónap elteltével egy kávézóban összetaliztunk és meghívott egy italra. Jól elvontunk, megadtam a számomat neki, ő is nekem... Asszem úgy 2-3 hét múlva el is mentünk egy igazi randira, ahol már volt csók. Innentől kezdve hivatalosan egy párt alkottunk. Észrevételem: Olyan felszínes, hideg és b.nkó mindenkivel, ráadásul ha valaki szól egy rosszszót, akk neki akarna menni... Újabb észrevétel: Nagyon szeret engem és én is őt! Rájöttem, hogy mindenkivel tök b.nkó tényleg, általában társaságba velem nem, de ha kettesben vagyunk, akkor pláne egy cukorka <3 2 hét múlva egyszer nálunk aludt, de semmi sem történt köztünk. Pár nappal később megint és akk bepróbálkozott, de nemet mondtam és egész őszintén kifejeztem magamat: "Nem vagyok k.rva, nem fogok csak úgy lefeküdni bárkivel, már ne is haragudj!" Nem haragudott meg érte és asszem csak jobb lett tőle a kapcsolatunk, hogy nem engedtem. Azóta 3 hónap és 19 nap telt el [ma pontossan] és még mindig semmi sem történt köztünk. Két hónap múlva mondta először, hogy szeret. Ha KETTESBEN vagyunk, akkor folyton ölelget, csókol, szorongat. Nehezen mutatja ki az érzéseit, mert sajnos ilyen volt a gyerekkora, szülőkre sem számíthatott nagyon és nem is szerették... A pszichológushoz is elkísértem párszor, ahol "jó hatással vagyok rá" kommentet kaptam. Én vagyok az első barátnője, nekem már volt pár barátom előtte. Aranyos, mert folyton belepirul, ha hozzáérek, vagy ilyesmi. Nem csalna meg, ezt tuti, hogy most sincs senki mögöttem, mert nagyon bizalmatlan és utálja az idegeneket. Szerencsére mindenek ellenére, úgy érzem, hogy Ő az "igazi", akivel szeretném elveszíteni, mert Ő is szűz, ezt elárulta. [bár gondoltam...] Szóval, a kérdésem az, hogy: Hogyan fektessem le? Anyukám gond nélkül engedi, hogy itt aludjon, apám nem velünk él. Őt is engedik, meg minden... De hogy kezdjek neki, hogy mondjam el, hogy akarom, vagy hogy kezdjek bele? Azt tudom, hogy egyik haverommal beszélgettek már erről és azt mondta neki, hogy Ő csak akkor akarja, ha én is. Bevallotta, hogy komolyan vesz és először, tényleg csak leakart feküdni velem, azután belémszeretett és vár, ameddig akarom. És azt hiszem, hogy már jó lenne. Holnap este, náluk alszunk...

Pls. segítsetek.

2012. febr. 4. 20:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na, mindjárt ideér! Majd mesélj milyen volt! :) Csak ügyesen és okosan csináljátok! :)
2012. febr. 5. 19:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Semmi petting? Mért akarsz rögtön lefeküdni vele?

A petting fontos része a kapcsolatnak, főleg ilyen fiatalon. Jobb lenne, ha előbb megismernétek egymás testét, aztán térnétek a lényegre.

2012. febr. 5. 20:03
 23/27 A kérdező kommentje:

majd mesélek jah xd

am azért, mert nem tudnám csak azt csinálni, ismerem magamat és a barátom sem ilyen típusú, mert van egy hite, ami nekem is pont ugyanazt diktálja... ebbe nem megyek bele, a lényeg a lényeg: Nem rögtön szeretném én sem, egy kis ideig szeretném tapogatni, de ha belegondolok is elpirul a képem -^^- Am már telefonról írok, mert megyünk hozzájuk :$

2012. febr. 5. 20:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát te tudod:) Pedig a petting élvezetes magában is, idősebb korban is, nem csak ennyi idősen, mielőtt nekiláttok a tényleges szexnek:)

Pl. van, hogy az ember csak szívesen kényezteti a párját orálisan, stb., és nincs valódi szex...és ez nem kibírás kérdése, van, hogy csak ezt kívánják az emberek :D

2012. febr. 5. 23:00
 25/27 A kérdező kommentje:
MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A TIPPEKET, TEGNAP VOLT ÉLETEM LEGJOBB ESTÉJE!!!! -^^-
2012. febr. 6. 15:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Ezt örömmel hallom :)
2012. febr. 6. 15:26
 27/27 anonim válasza:
37%
kurv*.
2014. febr. 13. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!