Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk mi erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk mi erről a véleményetek? Szerintetek csak áltatja magát a barátnőm?

Figyelt kérdés

Mindig csókolgat, simogat, megcsiklandoz, ölelget meg ilyenek, szereteti megfogni a kezem. De állítja h nem leszbi, meg mindig azt mondja hogy neki úgy se lesz pasija.

Most akkor ő hetero? Vagy mi?

20/L

2012. febr. 4. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

"Most akkor ő hetero? Vagy mi?"

Öööö, ja.

2012. febr. 4. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:

nem tudom...de mondjuk próbáld meg megcsókolni! amikor simogat és hozzádbújik!

ha tovább is mennétek akkor készíts képeket vagy videót..feltéve a szexik vagytok

2012. febr. 4. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy nagyon szeretethiányos, vagy vonzódik hozzád, valószínűleg inkább az utóbbi. Magamból kiindulva gondolom ezt, de láttam már furcsa eseteket.
2012. febr. 4. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
leszbikus.Egy heteroszexuális nő még gondolatban sem csókolgat más nőt.
2012. febr. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!