Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy szerelmes vagyok? :O

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy szerelmes vagyok? :O

Figyelt kérdés
csütörtökön korcsolyazni voltam a baratnoimmel, és ott volt Márk. róla annyit kell tudni hogy az iskola legmenőbb fiuja. eddig úgy beszélő viszonyba voltunk meg szoktunk csak úgy beszélgetni mert haverok vagyunk. na szóval ott voltunk a jegén korival és nevettünk meg jol éreztük magunkat. és mi történt?! elkezdett ölelgetni és megfogta a kezem. uristeen dehát hogy hogy??!! és vagy ezerszer megölelt és még akkor is fogta a kezem amikor nem akartam . ott abba a pillanatban elborult velem a világ és olyat éreztem amit még soha . azt mondta nekem a jegén hogyha hosszabb lenne a hajam akkor még járna is velem (ööö) erre nem mondtam semmit , amugy rövid hajam van. azóta nem nem tudom elfelejteni azokat a pillanatokat és az oleleseket. nagyon szeretnek járni vele. :(( mit tegyek?? KÉRLEK SEGÍTSETEK!! :(( 14/L
2012. febr. 4. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
egész biztos
2012. febr. 4. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hülyét téged... mi az h ha hosszabb lenne a hajad? úristen.. :SS
2012. febr. 4. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
hülyít*
2012. febr. 4. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Úristeeeen... A Márk is ott volt??? Úristeeenn,, jáááj basszuuuus... a Márk, Úristeeennn....

Kislány, 3 évet simán letagadhatnál a korodból, olyan kis butácska vagy. A hajad miatt nem akar veled járni? Azért lásd be, ez enyhén szólva is kamukéró.

2012. febr. 4. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
én is ezt mondtam a baratnoimnek hogy csak hülyít .
2012. febr. 4. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak szimplán hülye :D Mármint Márk. (alliteráció, figyeltétek?!)

Ha a haja hossza miatt nem jár valakivel, akkor vagy tényleg hülyít, vagy az ő prioritásaival van a gond...

2012. febr. 4. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a srácot.. ha valaki akar akkor akarjon a rövid hajaddal együtt
2012. febr. 5. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!