Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, mit tegyek? Rám sem néz!

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban akibe nagyon szerelmes vagyok.Tehát ha meglátom boldog leszek,de ugyonakkor mintha lepkék verdesnének a gyomromban.Minden helyzetet keresek,hogy vele lehessek.De szerintem én neki nem tetszek.Vagyis rám sem bagózik,egy időben állandóan szekált.De most nem is érdeklem.De én akkor is nagyon örülök ha láthatom.Most akkor bejövök neki?Nem merek kezdeményezni.ÉS.ez így már nem mehet tovább!!!
2012. febr. 2. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szekált? Nem csak szórakozott veled?

Lehet hogy nem mer közeledni hozzád...

2012. febr. 2. 14:45
 2/3 Me Gusta vagyok ***** válasza:
Lehet amikor szekált, akkor tetszettél neki. Amugy meg nem neked kéne kezdeményezni, hanem neki. Ennyit tudok mondani.
2012. febr. 2. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez baromság. Ha tetszik, akkor kezdeményezzél! Lehet, hogy nincs annyira oda érted, mint te érte, de bármikor megváltozhat. Egy férfit nagyon könnyű elcsábítani, ilyenek vagyunk, így vagyunk programozva...

Azt tudtad, hogyha egy nő szívességet kér egy ff-től, a ff-nek egyből szimpatikusabb lesz a csaj?

Kérj tőle olyan segítséget, amivel időt tudsz vele tölteni.(ha jó valamilyen tananyagban, kérd meg hogy segítsen; vagy például szedd le a bicajod kerekéről a láncot, és kérdd meg, hogy csinálja meg) Legyél kreatív..

2012. febr. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!