Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön tanulnék egy ideig, de a barátnőm azt mondja, ha kimegyek, akkor vége a kapcsolatunknak. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Erasmus programban mennék ki tanulni 5 hónapra Svédországba. A barátnőmmel több mint másfél éve vagyunk együtt. Azt mondja, hogy csak szenvedés lenne az az 5 hónap és hogy Ő azt nem bírná ki. Szerinte önző vagyok, mert rá nem gondolok és csak magammal foglalkozok, Ő jobban szeret engem mint én őt. Nem megoldható sajnos, hogy kijöjjön velem.2012. febr. 4. 16:25
11/19 lila nyuszi válasza:
Megdöbbentő mennyi karrierista van itt...
12/19 anonim válasza:
Testvéremék megpróbálták a távkapcsot csak ott a lány 4 évre ment ki nem szaros 5 hónapra... Bírták kb fél évig aztán úgy döntöttek hogy nem fog menni és szét is mentek. Jól tették fiatalokna nem való a távkapcsolat. A te eseted viszont teljesen más ha nyamvadt 5 hónapot nem bír ki akkor nem is szeret téged igazán. És itt nem te vagy az önző hanem ő.. A külföldön tanulás egy baromi nagy lehetőség támogatnia kéne...
13/19 bozontosborz válasza:
aztán egy év múlva valami miatt amúgy is szakítotok, te meg elbasztál egy hatalmas lehetőséget az életedben
14/19 anonim válasza:
zámodra ez egy nagy lehetőség. Ne hagyd ki.
Viszont neki meg joga van úgy gondolni, hogy ezt nem bírná ki.
15/19 anonim válasza:
Megvárhat, de még ez sem muszáj. Viszont mindenképp menj ki, mert az ilyen programokon és lehetőségeken múlik a további életed, mert óriási tapasztalat... Nagyon nagy lehetőség, és ezt nem szabad eldobnod a barátnőd miatt. Ha az én (nem létező) barátom mondaná, úgy rugdosnám ki, és dobálnám utána a bőröndjeit, hogy itt ne merjen maradni... Ez egy lány, barátnőd sok lehet még, de ilyen lehetőséged nem, és a mostani helyzetben, meg ami ez után lesz, nagyon sokat fog jelenteni ez... Úgyhogy gondolkodás nélkül menj ki:) Nem muszáj megvárjon, megbeszélhetitek, hogy mindenki éli az életét, és amikor visszajöttél, majd meglátjátok...
16/19 anonim válasza:
Ha most ezt csinálja, mi lesz később? Ha csak nem Vagy anyagi függésben a lánytól, vagy nem ő életed szerelme, akkor ajánlom, hogy menj ki. Nekem is ugyanígy Erasmusnál volt egy barátnőm, kimentem, minden oké volt, de anyámnak hisztizett itthon, hogy "rá nem gondolok", stb. és kitettem a szűrét. Ha fontos a karriered számodra, akkor ne tétovázz szakítani vele, mert kinn tanulni Erasmussal nagyon jó lehetőség, amit egész életedben fel tudsz használni. Kapcsolatok ezzel szemben jönnek és mennek.
17/19 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen mindenkinek a segítő válaszokat. :)
A múlthét vasárnapi telefonos "itt hagylak mert elmész" vitánk után hétfőn amikor találkoztunk boldogan jött oda hozzám, sütit is hozott (amit még a vita előtt készített anyukájával) és én is örültem, hogy boldogan van velem együtt. Azóta nem beszéltünk az Erasmusról, nem került szóba. Ezért mondom, hogy nagyon szeretjük egymást, de ha szóba kerülne az Erasmus akkor nem lehetne meggyőzni. Egyenlőre itt tartunk...
2012. febr. 12. 12:11
18/19 anonim válasza:
Na ettől ideges lettem. Ne légy rest, vágd ki nyugodtan a rinyapinát, ha visszafog. Mindig mindenben vissza fog tartani, amivel az életedet előre vihetnéd. Az életed lehetősége az Erasmus, a csaj meg esetleg lekoccol egy másik krapekkal pár hónap múlva, és pofán röhög, te meg cseszheted az elszalasztott esélyedet is. Ha szeret, akkor megvárja az öt hónapot. Ha zsarol "hogy kimész, akkor vége", akkor vágd ki, mint macskát szarni, és jó tanulást külföldön!
19/19 anonim válasza:
én inkább tanulni mennék!ha szeret úgyis megvár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!