Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert almodom azt, hogy a baratnom pasijaval vagyok?

Figyelt kérdés

mar harmadikszor almodtam,hogy a legjobb baratnom pasijaval megyek a utcan es beszelgetun es jo erezzuk magunkat.Pedig nekem egyaltalan nem jon be egy kicsit sem tetszik.

Amikor almomban egyutt voltunk nagyon jo volt bar nem tortent semmi,csak beszelgettunk es setaltun,de akkor nagyon kedves volt es rendes velem.ennyi igazan nem jelenthet semmit de nekem buntudatom volt es feltem hogy meg fog haragudni a baranom,ezert probaltm otthagyni de nem sikerult.

Lehet,hogy ez az egesz lenyegtelen,de olyan rosszul erzem most magam emiatt.Mert almodok ilyesmit,jelenthet valamit?

Es ha ez csak egy hulye alom mert erzem magam rosszul miatta?

2009. jún. 1. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem meg azért álmodsz ilyeneket mert teis kapcsolatra vágysz és látod h a barátnődék milyen jól megvannak és neked is hiányzik ez...szóval nyugodj meg ha nemtetszik a pasi akkor nemkell mitől tartanod, csak 1 kedves pasira vágysz és ezt az agyad meg a barátnőd pasijával azonosítja
2009. jún. 1. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!