Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, mert az egyik ''barátnőm'' rányomult a pasimra?
Van egy srác akivel eléggé jól alakult a viszonyunk egy ideje. Már elég régóta beszélgetünk, szinte mindennap ír vmelyikőnk a másiknak. Szóval úgy tényleg azt lehet mondani h alakul vmi.
Az én egyik kedves barátőm aki meg tudta mindezt rányomult a srácra és az a helyzet h nem akarok de mégis csak féltékeny vagyok, mert ők egy suliba is járnak és minden nap találkoznak. Nem az zavar h a srácnak vannak csaj barátai, mert azt mindig is tudtam h sokan oda vannak érte, és h sok csajjal jóba van, hanem h ez most konkrétan az egyik bnőm.
szerintetek mit tegyek?
Igazán közölhetnéd vele,hogy tetszik neked...így nem értem,miért furcsállod,hogy más csaj is nyomul rá.
Ha tényleg a pasid lenne,akkor lenne értelme a kérdésnek,amiben a "pasidnak" nevezted.
Attól még,hogy írogattok egymásnak,meg beszélgettek nem lesztek egy pár.Ha akarsz valamit a sráctól,akkor valld be neki az érzéseidet,mert a pasik nem gondolatolvasók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!