Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak rámszállva, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak rámszállva, meg a pasimra a bnőim? A témakör lehet nem a legjobb, de a bnőimről lenne szó, akik le akarják nyúlni a pasimat, volt is már rá példa.

Figyelt kérdés

ugyanis általában flörtölnek az épp aktuális barátommal, volt, hogy a srác el is jutott addig, hogy a bnőmnek azt mondta én nem is érdeklem, mert Ő érdekli. a csajok hosszú távú kapcsolatban vannak (egyiknek gyerekei is vannak)és nagyon szép nők, de csak szórakoznak.

nos, a mostani barátomat, be sem mutattam már nekik, de gyerekkorból megismerik az utcán, csak a srác nem ismeri őket és hál isten így nincs kontakt.

a bnőimmel nem találkozgatok, ha telon felhívnak beszélünk pár sort kb. félévente és ennyi.

de mióta haza jött a barátom külföldről (gondolom látták valahol)azóta hívogatnak, hogy szeretnének velem találkozni, beszélgetni; gondolom a magánéletemre kíváncsiak, meg a barátomra (aki nagyon helyes, jó pasi kategoria, nekik csak elvált gyerekes, meg csúnya párjuk van, de már kb 5éve)

ahhoz képest, hogy milyen szemetek velem, a szemembe kedvesek, én azt az utat választottam, hogy nem tartok velük kapcsolatot, hátha elfelejtenek, de most forró dróton izznak körülöttem.

most azon vagyok, hogy megpróbálok a párommal elköltözni innen, ezt szervezzük, de ez kb év, vagy évek kérdése.

amúgy két éve vagyunk együtt, eljegyzett, de gyengéi a nők, de hűséges.

tudtok segíteni, hogyan koptassam le a "bnőimet"?

2011. márc. 25. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Legyél tökös fogj ostort és úgy.
2011. márc. 25. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt nyilván tudod hogy ők nem igazi barátnők... szerintem csak azt tudod csinálni,hogy teljesen megszakítod velük a kapcsolatot. Keress más barátokat!
2011. márc. 25. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is takarítsd el a szutyok barátnőid,mert aki ilyet csinál,h lenyúlja a barátnője pasiját az egy ribi,ha a pasid mégis belemegy ebbe a játékba akkor jobb,ha nem is pazarolsz rá több időt.Amúgy meg helyesen teszed,h elköltözöl, vagyis,h tervezitek,ne vedd fel a telefont a barátnőidnek...hátha leszállnak rólad...sok szerencsét:)
2011. márc. 25. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:

csak attól félek, ha nem is veszem fel a telefont, ha valahol összefutnánk, ajnározva nem engednek egy "sziával" elmenni mellettük, én meg nem rohanhatok el :(

megmondani nekik, meg hogy felejtsenek el, úgy is vágnák, hogy a pasim miatti "féltékenységből" és csak kiröhögnének, meg szánalmas senki lennék a szemükben (habár most sem lehetek jóval több)

2011. márc. 25. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az még eszedbe se jutott, hogy kerek-perec szemtől.szembe közöld a luvnyákkal, hogy innentől kezdve tűnjenek el az életedből? Hogy nevezhetsz te ilyen nőket a barátnőidnek???
2011. márc. 25. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek nem barátnők, hanem ellenségek. Ráadásul utolsó tetves ribancok. A legegyszerűbb semmibe venni őket, megszakítani velük az összes kapcsolatot. Ha ez sem megy, durván lealázni, vagy elküldeni őket a k*rva anyjukba esetlen megtépni mindet. Van akikkel nem lehet normálisan beszélni.
2011. márc. 25. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:

kösz a tippet

sarkamra állok

2011. márc. 27. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!