Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy ez a sok kamu szöveg?
Sok pasi folyton azt hajtogatja, hogy igenis, a teltebb nők is kellenek nekük.
Na akkor vegyünk csak egy példát: van egy normális testű csaj és egy teltebb, na melyiket választjátok?, s persze ne gyertek azzal, hogy megnézitek a belső tulajdonságukat és utána döntötök, mert ha megláttok két ismeretlen csajt és választanotok kell úgyis a szexisebbikhez mentek oda, akkor meg minek kell etetni itt a teltebb csajokat, még a végén bedölnek nektek és mégjobban elhanyagolják maguk mert ugye "a teltebb nők is kelendőek" ?
Ismeretlenekkel nem kezdek. Kínos lenne második talin
mondani, hogy bocsi, tuti csaj vagy, de a személyisé-
ged semmit nem ér...
Neked még senki sem említette, hogy ízlések és pofonok??
Van, akinek a teltebb nők tetszenek, van, akinek a vékonyabb nők. És? Hülye, aki ezen problémázik. Elég nagy baj lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
A nők sem egyforma ízlésűek, ahogyan a férfiak sem. Ideje lenne már, hogy eljusson a tudatotokig.
Na, akkor azon gondolkozz el, hogy neked milyen alkatú pasi jön be... Cristiano ROnaldo? Brad Pitt? Will Smith? Netán Justin Bieber?
Nem sértés... De ha belegondolsz, a csajoknak is annyi etalonja van, és mind más...
Van, akinek ilyen a zsáner, másnak olyan.
Mindazonáltal nem a külső az első, max fontos tényező... Megnézheted, hogy hány tipitopi buta csaj van... Az ő pasijuk is mind buta, mert azt hiszik, hogy egy csinos nő is lehet főnyeremény, ha buta, max fogja be, és nem égeti... Én nem akarnék ilyen lenni. :)
Ez így teljesen igaz, amit leírtál. Az igaz, hogy előbb megyek oda egy vékony szexisebb csajhoz, mint egy teltebbhez, de a szex, na az már más tészta. A teltebb csajok ( nem a kövérekről, molettekről van szó!) tapasztalatim alapján sokkal jobbak az ágyban, életem top 3 menetét ilyen csajokkal zavartam le. Ellenben volt olyan kalandom vékony, kimondottan szexis csajjal, hogy el sem hittem. Komolyan, mint egy fadarab, meg sem mozdult. Eléggé kiábrándító volt. Mivel nekem elég fontos a szex, így bátran merem állítani, hogy nekem a teltebb csajok jobban bejönnek.
22/F
Azt választom, amelyik belsőre szimpatikusabb. Ha külső alapján kell választani, akkor pedig attól függ, mit értünk normál és telt alatt. Ha a normál a modellalkatot jelenti, akkor egyértelműen a teltebb kell.
Egyébként nem feltétlenül a szexisebbhez mennék oda, mert ha nagyon jó csaj, akkor úgyis csak a jóképű, magas, gazdag srácoknak van esélyük nála. Igaz h nekem még a csúnyáknál sincs esélyem, ezért senkihez nem megyek oda :)
Nem hanyagolja el magát senki csak lesz egy kis önbizalma.(Nem vetted még észre ,hogy amikor nincs barátod nagyon nehéz ismerkedni ,de amikor van rögtön 5 fiú jutna minden ujadra? Ez a kisugárzás miatt van.)
Miért lenne egy telt nő elhanyagolt?
Egyébként a fiúknál is ugyan az van ,de mi tudjuk ,hogy a nőknek csak a filmsztárok kellenek ezért inkább hagyjuk a francba a dolgot és barátokon keresztül szerzünk barátnőt ahol esélyt adnak arra ,hogy megmutassuk kik is vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!