Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedik egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedik egy lány, aki nem tud-ja mit is akar a sráctól? Hogy áll a másik félhez, milyen jeleket ad esetleg?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 3. 20:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát cimbi nyakig vagy a szószban, én is pont így jártam, olyan csajba szerettem bele, akivel barátok voltunk. Engem is ugyanezzel a "béna" kifogással kosarazott ki. Bár nekem nem volt türelmem hozzá a 3-ik alkalom után, úgyhogy megmondtam neki, hogy részemről ez a barátság dolog nem fog működni. A végén pedig én lettem a szemét, mert szerinte elb@szt@m a barátságunkat, azzal, hogy randizni akartam vele. Pedig a környezetünkben mindenki azt várta, hogy mikor jövünk össze.

Nem akarlak elkeseríteni, de egy idő után látszik az, hogy valaki hozzád illik e vagy sem. Ha egy ember nem bízik meg benned/m én úgy gondolom akkor később sem fog. A szeretetét ill. bizalmát meg úgysem lehet kierőszakolni. Szóval ilyenkor jobb továbblépni.

13-as

2012. febr. 3. 23:11
 22/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, köszi. A legrosszabbakra is fel kell készülni! :)
2012. febr. 3. 23:18
 23/24 anonim ***** válasza:
Ebben is van valami! Meg szerintem fiú és lány között nincs barátság. Nekem nem működne/dik, mer egy idő után az 1ik fél mindig többet akar! És ez sem fer a másikkal szemben, lépni kell, ha nem megy akkor tovább!
2012. febr. 3. 23:20
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, szóval lehet már írták előttem.

Ha egy lány 2 évig "nem tudja mit akar", akkor bizony hogy tudja, mégpedig azt, hogy nem akar tőled semmit. kedves vagy, aranyos, de egyszerűen nem az esete, és épp ezért csinálja azt (rosszul), hogy nem mondja meg neked kerek perec, mert nem akar megbántani. Voltam hasonló cipőben, tapasztalat. (és én vagyok a lány, szóval én hitegettem az illetőt) persze ma már rájöttem hogy jobb nyílt lapokkal játszani, mert máskülönben kellemetlen a helyzet mindenkinek..

2012. febr. 4. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!