Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedik egy lány, aki nem tud-ja mit is akar a sráctól? Hogy áll a másik félhez, milyen jeleket ad esetleg?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2012. febr. 3. 20:42
11/24 A kérdező kommentje:
Én már 2 éve kitartok! És mi volt az ami miatt nem mertél lépni, vagy amitől tartottál?
2012. febr. 3. 21:24
12/24 anonim válasza:
2éve?Az igen.Hát én alapból zárkózott vagyok,nehezen nyílok meg,nehezen bízok meg másban.Barátom se nagyon volt előtte.:)Két hét után ő elmondta,hogy többet akar,én meg időt kértem.Jobban akartam ismerni.
13/24 anonim válasza:
Folyamatosan megkeres, de a randiktól tart, nem igazán nyílik meg, aztán meg őszinteségi rohamot kap. Hangot ad annak, hogy fontos vagy neki, hogy hiányzol neki, de egy bóktól zavarba jön, nem mer belemenni egy kapcsoltba.
Én tapasztalatom alapján eddigi így tudnám jellemezni a zavarodott nőket.
25
14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, szóról szóra így van! De ez azt is jelentheti, mindenkitől kérdezem, hogy lehet belőle komoly dolog is?
2012. febr. 3. 22:37
15/24 anonim válasza:
Lehet, ha eldönti mit is akar v. tán biztatást vár?.. Te eddig mit tettél? Azon kívül amit leírtál?
16/24 A kérdező kommentje:
Jó barátok vagyunk rég óta, talán fél hogy ez megszakad ha balul sülnek el a dolgok? Eddig 2x elmondtam neki a helyzetet, ennyiszer kikosarazott, azt mondta hogy jó barát vagyok neki! Persze párszor elmentünk a csókig! a 2 vallomás előtt, és után is..
2012. febr. 3. 22:48
17/24 anonim válasza:
Értem. Lehet benne valami, ha azt mondta, h legyetek csak barátok, fél v. jó neki így is.. 2év az nem semmi!:) Kedveskedtél valamivel?
18/24 A kérdező kommentje:
Hát attól függ mit értünk kedveskedés alatt. Pl meghívtam már moziba, kávézni (egy elég jó helyre) megszoktam dicsérni ha csinos, de tárgyat, vagy kézzel fogható dolgot nem vettem neki.
2012. febr. 3. 23:03
19/24 A kérdező kommentje:
Néha a lányok felől érdeklődik, hogy van e kiszemelt, ha esetleg megemlítek neki egy lány ismerősömet, akkor negatívan gondol, beszél róla..
2012. febr. 3. 23:05
20/24 anonim válasza:
Értem, az jó így is a tudtára tudtad adni. Mit tett, viselkedett akkor?
Akkor valami kezdő lökés, de jó nagy kéne neki!.. 2év mégis csak 2ő! Kicsit sok is szerintem, de Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!