Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális?
beszéltem egy sráccal, és adtam neki puszit is amit barátom látott... ezen barátom be is sértődött, már 2 napja nem veszi fel a telefonját, elmentem hozzájuk anyukája azt mondta nincs otthon, és nem is keres... pedig már 4 éve együtt vagyunk.
és tényleg csak egy puszi volt, amit szülinapom alkalmából kaptam a sráctól...
és barátomat nagyon szeretem, de így nem tudom, mit csinálljak "direkt bújkál" előlem.... -.-
Gratula. Azt is leírnád, hogyan nem jöttél rá erre 4 év alatt? Vagy 4 évig egy barátod se kapott puszit?
Ha csaj letiltana, hogy barátnőimnek puszit adjak, akkor
oké, nem adnék, helyette összecsomagolnám a cuccait....
és hát, a puszi a "meglepetés partymon" történt, amit baráton szervezett barátnőimmel ...
és hát, igazából, barátom elöt,a sráccal voltam fél évet... úgyhogy talán ez itt a gond...
de akkor is, nagyon szarul esik... tudja hogy őt szeretem!
igen, nagyon is értem...
de 4 év azért elég hosszú idő, és elméletileg szülinapon akarta megkérni a kezemet is =((
és az ajándékába tényleg gyűrű volt...
úgyhogy nem értem ='(
hát én egyáltalán nem mondtam neki, hogy kérje meg a kezem.. ezt egyedül találta ki...
és nem érdekel az se ha szakítani akar, csak tudjam, hogy él még és jól van...
mert így nagyon szar :S
4 év az 4 év... de gondolj bele, ha hozzámentél volna, aztán kezdi el a hülyeségeit...
Gondolj arra, hogy megmenekülsz tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!