Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megfog csalni ma?
Tudom,hogy nem tudjátok megmondani százalék pontosságra(sajnos),de képzeljétek magatokat a helyünkbe. A barátom és a régi haverjai ma fognak találkozni, köztük lesz az a csaj is akiért úgy oda és vissza volt. A csaj sem érzett másképp.Még barátom anyja is csipkelődött,hogy a fia és az a csaj mennyire jóban voltak és sokat voltak együtt..na meg barátom is a kapcsoaltunk elején azzal a csajjal akart féltékennyé tenni. A lány szép szőke nagymellű, én meg hát..nem igazán.
A barátom haverjai már régóta leakarják itatni a barátomat,mert még nem látták részegen és a barátom is mondta,hogy igazán berúgna egyszer.. hát igen pont ezen a találkozón. A barátom haverjai nem azok a lelkiismeretes pasik,simán megcsalják a barátnőjüket..volt is már rá példa. Komolytalan és csak a dugáson jár az eszük. A csaj sem egy erkölcsös nőszemély,ha kell hetente váltogatja a fiúkat.. Félek,hogy a csaj bepróbálkozik a barátomnál és történik valami. Sajnos,ha ez be is következik,akkor sosem fogom megtudni,mert falazás lesz a haverok részéről ezerrel. Lassan 4 éve vagyunk együtt,mindketten 19évesek. Azért is gondolom,hogy nem hagyná ki az alkalmat,mert igazán még nem élte ki magát és biztos vagyok benne,hogy egy alkalmat nem fog kihagyni.. csak pasi és amúgy is biztos kipróbálna rajtam kívül másik lányt. Tiltani nem fogom hogy elmenjen úgyis elmegy és amúgy sem akarom. Ti hogyan nyugtatnátok magakatokat? Nem akarom,hogy megcsaljon és aztán hazugságban éljek átvert fejjel..
44%
remélem nem baj,ha nevettem rajtad egy jót.
Sztem ha már négy éve vagytok együtt akkor már ismered annyira,h a viselkedéséből rájössz h megcsalt-e vagy sem.
Ha úgy alakulna esetleg hogy megcsal és te rájössz akk én helyedbe szakítanék vele mert aki egyszer megcsal megcsal többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!